Nejprodávanější Kniha - únor 2020
encyklopedie

Hmyzí hotel - 11%
Není hotel jako hotel. V tomto hotelu přespávají hosté, kteří mají tykadla. Tak třeba v posilovně zvedá činky mravenec, který uzvedne mnohem víc, než sám váží.
encyklopedie

Hmyzí hotel

179 Kč
159 Kč
Hrdinové zámořských objevů - 11%
Ilustrované dějiny objevitelských cest. Čtivě podané, bohatě ilustrované dějiny zámořských cest ukazují povahu a zájmy jednotlivých "objevitelských" národů a vyzdvihují jejich specifický charakter a zájmy.
encyklopedie

Hrdinové zámořských objevů

449 Kč
399 Kč
Hurá do galerie - 11%
Vydejte se na poznávací výlet do světa výtvarného umění.
encyklopedie

Hurá do galerie

224 Kč
199 Kč
Jak se žije medvědům v různých částech světa - 11%
Není medvěd jako medvěd. Na naší planetě žije osm druhů medvědů s pěknou řádkou poddruhů. Který medvěd je největší a který nejmenší?
encyklopedie

Jak se žije medvědům v různých částech světa

233 Kč
207 Kč
Kinští - 11%
(1x)
Kinští patří mezi nejvýznamnější šlechtické rody Království českého a habsburské monarchie.
encyklopedie

Kinští

359 Kč
319 Kč
Lidské tělo - první otázky
Proč umíme mluvit? A změní se mi barva očí? Odpovědi na všechny zvídavé otázky týkající se lidského těla se dočteš v této knize s odklápěcími okénky.
encyklopedie

Lidské tělo - první otázky

134 Kč
Nekonečno v dlani - 11%
Autor řady bestsellerů nádherně srozumitelnou a vtipnou formou přibližuje komplikované vědecké teorie stojící za padesáti pozoruhodnými skutečnostmi, jež nám pomáhají pochopit složitou podstatu naší existence.
encyklopedie

Nekonečno v dlani

269 Kč
239 Kč
Obří obleva - 11%
Vydejte se na ces tu po jednotlivých kontinentech pravěké Země a tváří v tvář se setkejte s podivnými, úžasnými a obřími tvory doby ledové.
encyklopedie

Obří obleva

359 Kč
319 Kč
Plané rostliny - 11%
Publikace, která je součástí edice Příroda do kapsy, se věnuje běžným i méně častým planým rostlinám, které můžeme objevit při procházkách ve volné krajině – ať už na osluněných loukách, v zastíněných lesích, nebo ve vegetaci podél cest či vodních toků.
encyklopedie

Plané rostliny

269 Kč
239 Kč
Robot. Poznej stroje budoucnosti - 11%
Robotika je na vzestupu. Do roku 2019 spatřilo světlo světa více než 45 milionů robotů. Robotika a umělá inteligence se stávají nedílnou součástí běžného života: ať už máme na mysli válečné drony, nebo roboty pomáhající v nemocnicích pacientům či zachraňující lidi při živelních katastrofách.
encyklopedie

Robot. Poznej stroje budoucnosti

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 55 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>