Nejprodávanější e-knihy - únor 2020
medicína

Skupinová kognitivně-behaviorální terapie - 20%
Skupinová kognitivně-behaviorální terapie může u mnoha psychických problémů plně nahradit individuální terapii, u některých pacientů je dokonce i vhodnější.
medicína
Ukázky

Skupinová kognitivně-behaviorální terapie

339 Kč
271 Kč
Váš mozek se dokáže změnit - 20%

Nejnovější vědecké objevy o plasticitě mozku popsané na osobních příbězích uzdravených.  Pozoruhodná kniha, která na sebe strhává pozornost na celém světě již několik let. Neuvěřitelné příběhy zázračných uzdravení lidí s poškozením mozku, nejnovější objevy na poli neuroplasticity mozku a jeho schopnosti "přemapování".

medicína
Ukázky

Váš mozek se dokáže změnit

249 Kč
199 Kč
Srdce v lůně - 20%
Tato převratná kniha Amali Lokugamageové, britské vedoucí lékařky s gynekologicko-porodnickou specializací, naznačuje, jak může být cílem každé ženy rodit co nejpřirozeněji a mít k tomu maximální možnou podporu.
medicína
Ukázky

Srdce v lůně

180 Kč
144 Kč
Fitness programy z pohledu kinantropologie - 20%
Cvičení ve fitness centrech je dnes nejrozšířenější cílená strukturovaná pohybová aktivita. Jeho přínosy v oblasti zdravotně orientované zdatnosti jsou neoddiskutovatelné, a proto by mu odborníci měli věnovat náležitou pozornost.
medicína
Ukázky

Fitness programy z pohledu kinantropologie

250 Kč
200 Kč
Hraniční porucha osobnosti a její léčba - 20%
Publikace se věnuje jedné z nejčastějších poruch osobnosti, která výrazně zhoršuje kvalitu života zejména mladým lidem – brání jim ve studiu, v práci i v kontaktu s vrstevníky, v navazování a udržování partnerských vztahů.
medicína
Ukázky

Hraniční porucha osobnosti a její léčba

390 Kč
312 Kč
Jazyk a myšlení - 20%
Prostřednictvím jazyka se díváme na svět kolem nás a přemýšlíme. Znamená to tedy, že způsob chápání reality a myšlení jednoho národa, který hovoří svým rodným jazykem, se liší od chápání a myšlení lidí ostatních národností,kteří hovoří jazyky jinými?
medicína
Ukázky

Jazyk a myšlení

150 Kč
120 Kč
Obecná psychologie - 20%
(1x)
Publikace se zabývá základními aspekty lidské psychiky. Vychází z vymezení obecné psychologie a jejího postavení v systému psychologických věd, uvádí i základní metody, které slouží k poznání a hodnocení jednotlivých psychických projevů a funkcí.
medicína
Ukázky

Obecná psychologie

270 Kč
216 Kč
Outlines of Histology - 20%
Histologie je nauka o tkáních. Nové, revidované vydání obecné histologie se kromě popisu základní jednotky tkání - buňky - zabývá čtyřmi druhy základních tkání.
medicína
Ukázky

Outlines of Histology

100 Kč
80 Kč
Psychofarmakoterapie - 20%
Publikace přináší přehled farmakologie, dávkování a nežádoucích účinků u nejdůležitějších psychofarmak orientovaný na praxi.
medicína
Ukázky

Psychofarmakoterapie

417 Kč
334 Kč
Psychologie osobnosti - 20%
(1x)
Monografie shrnuje nejnovější poznatky o hlavních tématech psychologie osobnosti - temperamentu, rysech, inteligenci, sebepojetí, motivaci a vývoji osobnosti. Důraz je kladen na vývoj v oboru za posledních pětadvacet let.
medicína
Ukázky

Psychologie osobnosti

424 Kč
339 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 80 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>