Nejprodávanější e-knihy - únor 2020
severská detektivka

Clona - 20%
(2x)

Holger Munch a Mia Krügerová – skvělý tým vyšetřovatelů je zpět! V horském jezeře je nalezena zavražděná baletka. Opodál stojí prázdný fotoaparát, v jehož čočce je vyryté číslo. O pár dní později najde recepční pochybného hotýlku v jednom z pokojů mrtvého saxofonistu. Stopy ukazují na stejného pachatele, který zanechává policii podivné vzkazy.

Pod pseudonymem Samuel Bjork se skrývá úspěšný norský spisovatel, dramatik, zpěvák a textař Frode Sander Oien (* 1969). Svou první divadelní hru napsal v jedenadvaceti letech, od té doby vedle dalších her vydal dva vysoce hodnocené romány: Pepsi Love (2001) a Speed k snídani (2009), natočil šest hudebních alb, věnuje se také výtvarnému umění a překládá Shakespeara. Jeho první detektivka V lese visí anděl (2013, č. 2015) se hned po vydání stala hitem v celé Skandinávii. Následně tento vrstevnatý a propracovaný detektivní román, v němž uvádí na scénu dvojici detektivů Holgera Muncha a Miu Krügerovou, vyvolal obrovskou vlnu mezinárodního zájmu a již byl přeložen do více než třiceti jazyků. Druhý detektivní případ, který Holger s Miou vyšetřují v románu Sova (2015, č. 2016), se vyznačuje právě tak promyšlenou a napínavou zápletkou, ale navíc odhalí mnohé z osobního života obou hlavních hrdinů. Ve třetí knize s názvem Clona (2018, č. 2019) se osobní záležitosti vyšetřovatelů proplétají s případy více, než by si kterýkoli z nich přál…

severská detektivka
Ukázky

Clona

299 Kč
239 Kč
O čem nevíš - 20%

Promyšlený a napínavý detektivní příběh ze švédského Gotlandu. Policistka Maria Wernová tráví s rodinou dovolenou na chatě u moře. Když v domě v sousedství vypukne tragický požár a následujícího rána se z pláže ztratí mladá žena, Maria je nucena vrátit se do práce.

severská detektivka
Ukázky

O čem nevíš

249 Kč
199 Kč
Ocejchovaná - 20%
(5x)
Ocejchovaná je napínavý thiller o vraždě, jejíž stopy vedou z chladného Dánska až do africké Ugandy.
severská detektivka
Ukázky

Ocejchovaná

339 Kč
271 Kč
Vůně ďábla - 20%
Desátý případ inspektorky Malin Forsové.
severská detektivka
Ukázky

Vůně ďábla

229 Kč
183 Kč
Zlatá klec - 20%
(7x)
První z dvojice napínavých románů vynikající švédské autorky Camilly Läckberg s hlavní hrdinkou Faye, ženou, jejímž životním krédem je pomsta.
severská detektivka
Ukázky

Zlatá klec

339 Kč
271 Kč
Černá díra - 20%

Dvanáct let po znásilnění a vraždě mladé dívky v Hafnarfjörduru je v Reykjavíku objeveno pouzdro s poselstvím pro budoucí generace. V pouzdru se nacházejí deset let staré dopisy, v nichž školáci popisují, jak si představují Island v roce 2016.

severská detektivka
Ukázky

Černá díra

382 Kč
306 Kč
Případ Ewy Morenové
(6x)
Okolí je šokované, poté co byl učitel Arnold Maager usvědčen z vraždy své žákyně. Podle všeho to vypadá, že dívka byla těhotná a otcem dítěte měl být právě Maager. ..
severská detektivka
Ukázky

Případ Ewy Morenové

189 Kč
Zeměbouře - 20%
(1x)
Osmý případ inspektorky Malin Forsové.
severská detektivka
Ukázky

Zeměbouře

189 Kč
151 Kč
Ve slepé uličce - 20%
(7x)

Pátý díl série případů komisaře Wallandera. Léto roku 1994 patří k nejteplejším, jaká vůbec lidé pamatují. Ale letní pohoda pro komisaře Wallandera končí, když se mladá dívka před jeho očima upálí v řepkovém poli.

severská detektivka
Ukázky

Ve slepé uličce

169 Kč
135 Kč
Neklidný muž - 20%
(14x)
Poslední případ světoznámého komisaře Wallandera. Jednoho zimního dne v roce 2008 zmizí vysloužilý vysoce postavený námořní důstojník v lese poblíž Stockholmu.
severská detektivka
Ukázky

Neklidný muž

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 30 položek
<< < 1 2 3