Nejprodávanější Kniha - únor 2020
romány

Vratislav
Druhorozený Vratislav přijal na rozdíl od ambiciózního Spytihněva vládu nad olomouckým panstvím bez hořké závisti. Od života totiž očekává více – hledá lásku a náhoda mu přivede do cesty urozenou Gutu. Jejich štěstí však netrvá dlouho.
romány

Vratislav

260 Kč
Arabská milenka
Strhující drama, u kterého si uvědomíte, že v Saúdské Arábii jsou tradice silnější než láska.
romány

Arabská milenka

269 Kč
Ave Maria
Nový román autorky úspěšné knihy Čím jsou lidé živi zavádí čtenáře tentokrát do učitelského prostředí v období nastupující normalizace. V její dusné atmosféře se prolíná několik silných příběhů, jejichž protagonistkami jsou především ženy.
romány

Ave Maria

89 Kč
Běh života s úsměvem
Život je cesta protkaná příběhy. Veselými, smutnými i úplně obyčejnými. Autorka s humorem, nadsázkou a nadhledem popisuje životní pouť od dětských krůčků po kroky zralé ženy. V knize se tak setkáváme se situacemi, které prožívá každý z nás. Ztrácíte trpělivost se svými dětmi?
romány

Běh života s úsměvem

224 Kč
Panenky z ráje
Srdceryvný příběh egyptských dívek žijících v muslimské rodině, kde být ženou znamená mlčet, bez nároku na vlastní názor či přání dodržovat zaběhnuté zvyky a plnit vůli mužů.
romány

Panenky z ráje

314 Kč
Slabikář
Odkud se vynořují všichni ti choromyslní světlonoši, kteří medovým hlasem mluví o tom, jak snadné je mezi lidi rozsévat dobro? A odkud se berou ti, kteří jsou ochotni těmto světlonošům a jejich dobru obětovat naprosto vše?
romány
Ukázky

Slabikář

350 Kč
Střípky
Ivana je šťastná a spokojená. Miluje svého manžela, své dva dospívající syny i práci překladatelky historických románů. Je obklopena dobrými přítelkyněmi, množstvím lásky a něhy. Na svém životě by nechtěla nic měnit.
romány

Střípky

296 Kč
Za sny

O cestě za sny s autorkou úspěšného blogu a stejnojmenného bestselleru Kecy, kecy, kecičky. Toto je příběh Maxe a Marly. Muže, kterého vlastní způsob života dohnal na samé dno, a ženy překypující sice energií a radostí ze života, ale ukrývající o

romány

Za sny

314 Kč
Co by můj syn měl vědět o světě
(1x)
Vrávoravý pokus otce vysvětlit dvouletému synovi, jak funguje svět.
romány
Ukázky

Co by můj syn měl vědět o světě

269 Kč
Jsme každý jinde
(3x)
Dva spolužáci z vysoké školy, nerozluční přátelé, se vydají podle svých možností a svého naturelu na dráhu soukromého podnikání. Octnou se každý jinde a každý z nich jinak odolává lákadlu volnosti, svobody a nových možností seberealizace v podnikání.
romány

Jsme každý jinde

224 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 57 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>