Nejprodávanější e-knihy - únor 2020
filosofie a náboženství

Mizení - 20%
Kolektivní monografie vychází z dialogu inspirovaného mezinárodní konferencí Dis/appearing, sleduje základní mediální operace objevování a mizení a zhodnocuje několikaleté česko-německé diskuse zaměřené na společná teoretická a filosofická východiska
filosofie a náboženství
Ukázky

Mizení

220 Kč
176 Kč
Nejhlubší přijetí - 20%
Jak můžeme vnést do přítomného okamžiku nenucené ano? Jak se můžeme zastavit ve svém útěku před „chaosem života“ – před vlastními nesnázemi, frustracemi, a dokonce i před hledáním svobody – a začít spolu s tím vším přirozeně plynout?
filosofie a náboženství
Ukázky

Nejhlubší přijetí

235 Kč
188 Kč
Pokora, cesta k Bohu - 20%
Kard. Bergoglio čerpá z bohatství starobylé duchovní praxe otců pouště a předkládá nám spisek Dorothea z Gazy "O obviňování sebe sama".
filosofie a náboženství
Ukázky

Pokora, cesta k Bohu

45 Kč
36 Kč
Šaman, mudrc, léčitel - 20%
Villoldo uvádí, že ústředním pojmem šamanského léčení je světelné energetické pole, jež má obklopovat naše fyzická těla. Učí nás vnímat a čistit otisky nemoci v tomto energetickém obalu a léčit tak sebe i druhé, stejně jako nemocím předcházet.
filosofie a náboženství
Ukázky

Šaman, mudrc, léčitel

225 Kč
180 Kč
Vlastní Bůh - 20%
V současném globalizovaném světě mísení kultur a světonázorů se již delší dobu ohlašuje nutnost hledat mody soužití zvláště tam, kde naráží na živé historické reminiscence konfliktů.
filosofie a náboženství
Ukázky

Vlastní Bůh

200 Kč
160 Kč
Být místem Bytí - 20%
Ne vždy je dobře rozuměno rozdílům ve filosofii Martina Heideggera před a po obratu (die Kehre) v jeho myšlení, a to včetně proměny chápání klíčového pojmu „das Dasein“ (pobyt) či užití pojmů nových, jako „das Ereignis“ nebo „das Gestell“.
filosofie a náboženství
Ukázky

Být místem Bytí

100 Kč
80 Kč
Mezi duší a Duchem - 20%
(2x)
Enneagram je dynamická typologie osobnosti, která popisuje devět odlišných vzorců prožívání a jednání. Jde o komplexní model s mnoha rovinami, který lze použít nejen jako efektivní nástroj psychologie, ale také jako mapu překážek na cestě modlitby.
filosofie a náboženství
Ukázky

Mezi duší a Duchem

89 Kč
71 Kč
Poznávání života - 20%
Francouzská epistemologie představuje v rámci filosofie vědy zcela svébytnou myšlenkovou linii, k jejímž nejvýznamnějším autorům náleží Gaston Bachelard se svou teorií epistemologických zlomů, Georges Canguilhem se svými dějinami vědeckých pojm, ...
filosofie a náboženství
Ukázky

Poznávání života

200 Kč
160 Kč
Příběh knihy Ester - 20%
Kniha komentářů rav Jigala Ariela k biblické knize Ester. Publikace se skládá ze dvou hlavních části – česko-hebrejské bilingvy svitku Ester (v překladu rabína Karola E. Sidona) a komentáře rav Jigala Ariela (v překladu Jana Diveckého).
filosofie a náboženství
Ukázky

Příběh knihy Ester

119 Kč
95 Kč
Příběhy ke skautskému slibu a zákonu - 20%
Praktický návod, jak vést skauty a skautky k výchovným hodnotám. Příběhy jsou se skautingem od počátku pevně spjaté – mají lví podíl na jeho přitažlivosti a vyprávění je magickou silou, která umí proměňovat charakter.
filosofie a náboženství
Ukázky

Příběhy ke skautskému slibu a zákonu

60 Kč
48 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 79 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>