Nejprodávanější e-knihy - únor 2020
humor

Slečna pokladní - 20%
(3x)

Příběhy z mé pultovní kariéry, které byly pro Twitter příliš dlouhé Krátce před mými osmnáctými narozeninami se mí rodiče rozhodli, že bych si měla najít brigádu, abych poznala hodnotu peněz, naučila se zodpovědnosti a všechny tyhle dospělácké řeči.

humor
Ukázky

Slečna pokladní

199 Kč
159 Kč
Sváteční dny galeristy Hnátka - 20%
(1x)
Obveselující román Sváteční dny galeristy Hnátka přináší dobrou náladu a lehké úsměvy. S nádechem laskavého sarkasmu a jemné ironie líčí spojité příběhy soudobých buditelů.
humor
Ukázky

Sváteční dny galeristy Hnátka

175 Kč
140 Kč
Továrna na debilno - 20%
(1x)
Skandálně nekorektní politická satira od autora Deníčků moderního fotra a mistra koláží TMBK. Představte si, že Miloš Zeman zemřel. Co by se asi stalo? Plakal by Jiří Ovčáček tisíc dní a nocí a poté se znovu provdal? Jmenoval by se Andrej Babiš císařem?
humor
Ukázky

Továrna na debilno

239 Kč
191 Kč
Tři muži ve člunu (o psu nemluvě) - 20%
Tři dobří přátelé obklopeni tabákovým dýmem si vzájemně začnou stěžovat na neduhy, které je poslední dobou pronásledují. Po zralé úvaze dojdou k závěru, že jediné, co jim může zachránit psychické i fyzické zdraví, je společná dovolená. A tak se rozhodnou vyrazit i se psem Montmorencym na řeku.
humor
Ukázky

Tři muži ve člunu (o psu nemluvě)

189 Kč
151 Kč
Typologie volů - 20%

Proč zrovna já mám na ně vždycky takový štěstí? Typologie volů je humoristická příručka pro každou ženu, která si hledá partnera, ale i pro ty, které někdy zažily srážku s volem. Bez růžových brýlí, s lehkostí a velkou dávkou vtipu komentuje trendy současné vztahové džungle, dnešní LOVEní a randění.

humor
Ukázky

Typologie volů

209 Kč
167 Kč
Zelenobílá vykrádačka - 20%
Máte pocit, že fotbal a literatura k sobě jaksi nesedí? Tak to se šeredně pletete. Možná jste to netušili, ale mnoho postav ze slavných knih má ke kopané velice blízký vztah, nebo na ni nějakým způsobem narazilo.
humor
Ukázky

Zelenobílá vykrádačka

199 Kč
159 Kč
Život a jiné nesrovnalosti - 20%
(1x)

Kniha o údivu nad nevšedností všedního života… Krátké texty mapují autorčin běžný život od půvabných projevů ženské marnivosti přes prožitky z cestování, sportování, čtení, zaujetí vlastní prací redaktorky a překladatelky až po výchovu dětí a hlubší zamyšlení o paradoxech života. Její tichý a nenápadný humor zůstane dlouho v podvědomí čtenáře. Svět Michaely Škultéty je světem, ve kterém čtenář rád pobude, a do své reality se pak vrátí osvěžen a pln úsměvně zdrženlivého optimismu. M. Třeštík

humor
Ukázky

Život a jiné nesrovnalosti

189 Kč
151 Kč
Dějiny mírného pokroku v mezích zákona - 21%
Politické a sociální dějiny strany mírného pokroku v mezích zákona napsal Jaroslav Hašek v letech 1911-12 a pojal je jako historii pražské bohémy, scházející se v hospůdkách U zlatého litru, u Bláhů, u Svíčky, v Kravíně a jinde.
humor
Ukázky

Dějiny mírného pokroku v mezích zákona

29 Kč
23 Kč
Hry bez hranic - 20%
(6x)
Mladý programátor Filip si užívá všeho, co dnešní svět nabízí dobře placeným profesionálům: cestování, drogy, sex bez závazků. Vydělávat na pohodlný život vývojem návykových her a těžbou osobních dat možná není dvakrát morální, ale když to nebude dělat on, bude to přeci dělat někdo jiný, ne?
humor
Ukázky

Hry bez hranic

159 Kč
127 Kč
Opráski zhistorje svjeta II - 20%
Rok se s rokem sešel a po velkém úspěchu prvních světových oprásků je tu druhý díl! Najdete v něm Ěžíška, Ajfouna i Fídela. Můžete se těšit na mizlitele, bořítele a hlavně na ŽEVLIČKU! ĎI, ĎI, ĎI, ĎI...
humor
Ukázky

Opráski zhistorje svjeta II

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 67 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>