Nejprodávanější knihy - únor 2020
poezie

Sonety
(1x)
Shakespearovy Sonety jsou především knihou lásky, a možná právě proto vycházejí od roku 1609, kdy vyšly prvně, neustále, jak v originále, tak i v mnoha překladech.
poezie
Ukázky

Sonety

242 Kč
Jiné jméno pro domov
Představte si, že žijete docela normální život, máte staršího bratra, kterého obdivujete, bezva kamarádku, prima rodiče. Chodíte do školy, koukáte na americké filmy, rádi zpíváte a sníte o tom, že z vás jednou bude slavná herečka.
poezie

Jiné jméno pro domov

268 Kč
Myšlenkový vlak
V hlavě se nám honí spousta myšlenek a někdy jsou opravdu všetečné. Kniha hravých veršů Jaroslava Jarého nabízí jeden z možných úhlů pohledu na život.
poezie

Myšlenkový vlak

179 Kč
Navěky říjen
Básnická prvotina sinologa a překladatele ze staré i současné čínštiny.
poezie

Navěky říjen

180 Kč
Srst smrku
Knížka je pátou básnickou sbírkou malíře Pavla Preisnera. Básně jsou psány prózou - velmi krátkou. Jak říká sám autor: zapíši nějaký vjem a osekávám text až na jen to nezbytné. Sbírku provází fotoilustrace Libora Stavjaníka.
poezie

Srst smrku

113 Kč
Výstup na horu Méru
Výstup na horu Méru je básnická skladba o třech částech, ovšem jak může napovědět už název, stoupání na posvátnou horu hinduismu, která ožívá jen ve světě mýtů, bude spíše symbolické a velice spletité.
poezie

Výstup na horu Méru

105 Kč
Ars micra
Ars micra Tomáše Vondrovice navazuje po stránce myšlenkové i v celkové poetice organicky na jeho předchozí sbírky Bod singularity a Verše včel.
poezie

Ars micra

223 Kč
Bum bum tydlidum
Co říká kočka? Mňau! Co říká pejsek? Haf! A co říká kočkopejsek? Mňaf! Výběr krásných hravých a legračních básniček Daniely Fischerové pro nejmenší.
poezie

Bum bum tydlidum

178 Kč
Cestou tančících kroků
Nová kniha Běly Janoštíkové je příběhem o  cestách a  cestování. Více než kdykoliv předtím se přemisťujeme, jsme neustále v pohybu.
poezie

Cestou tančících kroků

216 Kč
Čalouník
(1x)
V pořadí desátá sbírka básní Tomáše Přidala Čalouník je o událostech, které nelze definovat podle zavedených pravidel dorozumívání, protože se přeskupují samy uvnitř sebe.
poezie

Čalouník

233 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 206 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 21 > >>