Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2020
česká

100 x TGM
100 moudrých i vtipných, slavných i neznámých, ale vždy zajímavých výroků T. G. Masaryka, které mohou být užitečné a posloužit k zamyšlení i v současnosti. Malá čítanka Masarykových výroků s komentářem a výkladem, která TGM přibližuje dnešním čtenářům.
česká

100 x TGM

224 Kč
Anežka Česká
(1x)

Anežka Přemyslovna a Jindřich, syn císaře Fridricha II., v sobě našli zalíbení. Vše nasvědčuje tomu, že jejich štěstí nic nestojí v cestě.

česká

Anežka Česká

251 Kč
Bohemia
(2x)
Začíná nové milénium a nadějný český režisér Ivan se srdcem floutka, rodinou na krku a hlavou v oblacích sní o tom natočit film v Hollywoodu.
česká

Bohemia

44 Kč
České národní pohádky

Čertův švagr (B. Němcová), Rozum a Štěstí (K.J.Erben) a Jabloňová panna (K.J.Erben). Kdo by neznal tyto nádherné národní pohádky. Na rozdíl od sledování filmových verzí těchto klasických pohádek, mohou děti při poslechu rozvíjet svoji fantazii.

česká

České národní pohádky

224 Kč
České osudy 20. století 2
Pokračování úspěšné kolekce audioknih s příběhy z české historie. Baleno v originálním dárkovém přebalu. Celkový čas 34 hodin ! Striktně limitovaná edice!.
česká

České osudy 20. století 2

899 Kč
Dárek a jiné pohádky
Soubor Dejvického divadla a Loutky v nemocnici se spojili při přípravě nového CD pro děti. Proti nudě a dlouhé chvíli v nemocničních postelích bojují společně s Loutkami v nemocnici přední herecké osobnosti současnosti.
česká

Dárek a jiné pohádky

224 Kč
Falešný tolar
Královský písař Jiří Adam z Dobronína spolu se svým pomocníkem Petrem Korcem řeší zapeklitý případ na samém jihu Čech. Z cestování přes Šumavu mají v té době všichni strach, všude nekonečné hvozdy, kam snad ještě nevkročila lidská noha.
česká

Falešný tolar

269 Kč
Hry bez hranic
(1x)
Mladý programátor Filip si užívá všeho, co dnešní svět nabízí dobře placeným profesionálům: cestování, drogy, sex bez závazků.
česká

Hry bez hranic

224 Kč
Husitská epopej
Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českém království. Souborné vydání historické ságy Vlastimila Vondrušky obsahuje všechny dosud vydané díly.
česká

Husitská epopej

2 011 Kč
Jak hledat slunce
Miroslav Horníček vypráví o své cestě do Francie s malířem Adolfem Vondrou.
česká

Jak hledat slunce

206 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 109 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>