Nejprodávanější Kniha - únor 2020
česká

Stromové pohádky
Pohádky, kde v příbězích spolu s princi a princeznami, králi a královnami, čaroději a vílami svoji významnou roli sehrávají i stromy jako jeřáb, bříza nebo třeba lípa.
česká

Stromové pohádky

224 Kč
A jako Antarktida / Pohled z druhé strany
(5x)
Unikátní ilustrovaná kniha pro malé i velké čtenáře ukazuje, co se stane, když se na vše podíváme z jiné strany.
česká
Ukázky

A jako Antarktida / Pohled z druhé strany

536 Kč
Autismus & Chardonnay 2: Pozdní sběr
(1x)
"Díky autismu nejste zákonitě ani sexy, ani geniální matematik, to je jen klišé z filmů,“ vysvětloval Martin Selner ve své prvotině Autismus & Chardonnay. Nyní pokračuje třeba tím, co vás autismus dovede naučit.
česká
Ukázky

Autismus & Chardonnay 2: Pozdní sběr

169 Kč
KAR
(3x)
Známý spisovatel se vrací do rodného města na základě anonymního písemného pozvání, aby pomohl vyřešit sérii nepochopitelných, zdánlivě nesouvisejících vražd. Karlovarský horor však pokračuje i za jeho pátrání po vrahovi.
česká

KAR

358 Kč
Kdo po Žižkovi?
Janu Žižkovi jsou věnovány další a další publikace, avšak na jeho nástupce Prokopa Holého je upřena mnohem menší pozornost. Známý a oblíbený autor historických knih Jan Bauer tento dluh ve výročním roce husitské revoluce napravuje.
česká

Kdo po Žižkovi?

224 Kč
Kolem Jakuba
(4x)
Pozoruhodná povídková sbírka je svérázným autorským příspěvkem k věčnému literárnímu tématu malého člověka ve víru velkých dějin, příběhy konkrétních jednotlivců na pozadí dějinných zlomů a společenských přeměn....
česká
Ukázky

Kolem Jakuba

232 Kč
Rodinné album
Vzpomínková kniha autorky, která strávila život mezi knihami a fotografiemi, v prostředí kulturních osobností.
česká

Rodinné album

269 Kč
Warax
Román se čtyřmi dějovými linkami úvah o politických a sociálních otázkách, které vyvolávají zbraně hromadného ničení, nekontrolovaná moc médií a peněz, nebezpečí spojená s novými technologiemi, korupce, mučení, přelidněné slumy či migrace.
česká

Warax

198 Kč
Hodiny z olova
(7x)
Rozsáhlý román inspirovaný autorčinými pobyty v Číně. Do osudu několika rodin odlišných generací z evropských zemí i sociálních vrstev zasáhne tatáž rozhodující věta. Kniha získala cenu Magnesia Litera 2019 - Kniha roku
česká
Ukázky

Hodiny z olova

449 Kč
Za oponou války
(4x)
Jakub Szántó v knize přibližuje své dramatické zážitky z frontových linií, míst teroristických útoků i státních převratů a revolucí, které během své kariéry televizního novináře v uplynulých dvou dekádách natáčel.
česká
Ukázky

Za oponou války

268 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>