Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - únor 2020
světová

Curculio aneb Darmojed
První český překlad Plautovy komedie Curculio se pokouší zprostředkovat českým čtenářům hru tak, aby k nim antický autor promlouval jazykem srozumitelným a aktuálním, aby se pokud možno neztratilo nic z jeho specifického humoru.
světová

Curculio aneb Darmojed

225 Kč
Katharinina šifra
Když někdo zmizí beze stopy, je to záhada sama o sobě. Ale co když po sobě zmizelý zanechá něco, co onu záhadu ještě umocní?
světová

Katharinina šifra

332 Kč
Kniha o životě a smrti
Kniha Axela Muntheo, jedna z nejčtenějších ve světové literatuře a přeložená do více než padesáti jazyků, často úmyslně vzdoruje realitě plynoucího času: události deseti let jsou přeneseny do jediného střídání ročních období...
světová

Kniha o životě a smrti

313 Kč
Plyšákokalypsa
(1x)

Nedávno skončila válka, kterou hračky rozpoutaly proti lidstvu. A hračky v ní zvítězily…

Plyšáci, panenky, roboti, ale i malí plastoví vojáčci už měli plné zuby toho, že s nimi rozmazlené děti zacházely jako s pouhými věcmi.

světová

Plyšákokalypsa

224 Kč
Posedlé dítě
(1x)
Na hřbitově je nalezen brutálně zavražděný muž. Krátce nato se najde znetvořené tělo malého chlapce. Londýnská korespondentka Nora Sandová si začíná myslet, že obě vraždy souvisejí s rozvodem slavného páru – hvězdy dánské reality show a ruského oligarchy, kteří mezi sebou bojují o svěření syna do péče.
světová

Posedlé dítě

251 Kč
Přeběhlík
(2x)
Román otevírá téma dezerce, v Německu po druhé světové válce do značné míry tabuizované. Vydání románu, původně napsaného roku 1951, bylo v atmosféře prudce se rozhořívající studené války znemožněno a dílo upadlo v zapomnění.
světová
Ukázky

Přeběhlík

267 Kč
Tři vyvolení - Temná věž II.
Magická směs fantasy a hororu v jedinečném podání Stephena Kinga Série TEMNÁ VĚŽ se odehrává ve zvláštní zdevastované zemi, která je plná ohromující vizuální představivosti i nezapomenutelných postav a zároveň děsivě odráží náš vlastní svět.
světová

Tři vyvolení - Temná věž II.

315 Kč
Válka růží 4: Drak
Anglie, 1470. Devět let po bitvě u Towtonu se karta obrací a král Eduard musí prchnout i se svým bratrem Richardem do Francie.
světová
Ukázky

Válka růží 4: Drak

386 Kč
1793. Vlk a dráb
(11x)
Spletitý svět temného Stockholmu na sklonku 18. století si rychle zamilovali čtenáři po celém světě včetně Německa, Velké Británie či USA. Zacpěte si nos, otevřete oči a ponořte se do stoky zločinu!
světová
Ukázky

1793. Vlk a dráb

358 Kč
Bouncer
Jodorowského scénář nás zavádí do doby po konci občanské války, kdy někteří vojáci Jihu sice pateticky vyhlašují pokračování v boji za ideály Konfederace, ale my otřeseně sledujeme, jak se propadají jen k nízkým osobním cílům a k násilí.
světová

Bouncer

898 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>