Nejprodávanější knihy - únor 2020
sci-fi

Vyhlídka na věčnost
(4x)
Žijí mezi námi – známe je z televize, z rozhlasu i z novin – mluvčí. Ovšem pouze jeden z nich je pan Mluvčí, ale na toho v hromadných sdělovacích prostředcích nenarazíme. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
sci-fi

Vyhlídka na věčnost

449 Kč
Garfield si válí šunku
Připravte si účinný vysavač na kocouří chlupy, brzo budou mít vaše pohovky sytě oranžovou barvu!
sci-fi

Garfield si válí šunku

89 Kč
Princ z Persie
(1x)
Komiks, který vznikl za spolupráce s autorem slavné stejnojmenné počítačové hry. Autoři se vrátili k původním inspiračním zdrojům, k perské mytologii a dějinám.
sci-fi

Princ z Persie

253 Kč
Volání divočiny
(2x)
Londonovo Volání divočiny je mistrovským dílem jak svým stylem, tak i proto, že povyšuje dobrodružné příběhy na úroveň klasické literatury. Komiksové zpracování je určeno čtenářům již od 9 let.
sci-fi

Volání divočiny

148 Kč
Dračí pomsta
(1x)
Třetí díl fantasy trilogie Temeraire. Kapitánu Laurencovi a draku Temerairovi zkříží cestu posel přinášející nové rozkazy z Británie. Ta koupila od osmanské říše tři dračí vejce a oba hrdinové je musí v Istanbulu vyzvednout a dopravit do Anglie.
sci-fi

Dračí pomsta

253 Kč
Řeka bohů
Netradiční zobrazení budoucnosti exotické Indie zobrazuje zemi rozdrobenou na množství malých států. Vše je řízeno umělými inteligencemi, ačkoli jsou přísně sledovány ve strachu před možnou ztrátou kontroly.
sci-fi

Řeka bohů

322 Kč
Zabíjení
(4x)
První necomicsový titul nakladatelství Crew, první samostatný román Štěpána Kopřivy, první kniha s obálkou Jiřího Gruse, první česká akční sci-fi s psychopatickým masovým vrahem v hlavní kladné roli, první dárek vaší babičce, pokud potřebujete dědit...
sci-fi

Zabíjení

206 Kč
Božská invaze
(1x)
Božskou invazi, druhý díl své gnostické „božské“ trilogie, napsal Dick na sklonku života v roce 1980 a tematicky jí navazuje na svůj předchozí román Valis.
sci-fi

Božská invaze

219 Kč
Trochu divné kusy 3 (brož.)
Třetí knižní výběr Martina Šusty ze světové fantastiky.
sci-fi

Trochu divné kusy 3 (brož.)

320 Kč
Temný obraz
(10x)
Jeden z nejúspěšnějších románů kultovního autora sci-fi. Tentokrát se odehrává v Kalifornii blízké budoucnosti, kde narkomany zabíjí nová, naprosto návyková droga.
sci-fi

Temný obraz

212 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 93 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>