Nejprodávanější tituly - březen 2020

O duševním klidu
(2x)
Seneca v díle hledá cesty k mravní odpovědnosti cti, vnitřní svobodě a duševní vyrovnanosti, uvažuje o smrti a o přátelství a jeho prospěšnosti a potřebnosti, chválí odpoutání od materiálních potřeb, prosazuje myšlenku o rovnosti všech lidí.

O duševním klidu

329 Kč
Lehké fantastično
(3x)
2. díl ze Zeměplošského cyklu, nejlegračnější a nejpodivuhodnější fantasy v této i jakékoliv jiné Galaxii.

Lehké fantastično

223 Kč
Mort
(2x)
4. díl ze Zeměplošského cyklu, nejlegračnější a nejpodivuhodnější fantasy v této i jakékoliv jiné Galaxii.

Mort

223 Kč
Alea - dívka moře: Síla přílivu - 10%
Posádka Alfa cru prchá před krutým doktorem Orionem. Setká se Alea konečně se svojí matkou? Čtvrté pokračování příběhu o Alee, dívce moře.

Alea - dívka moře: Síla přílivu

369 Kč
332 Kč
Poslední tango v Havaně
(1x)
Další volné pokračování jednoho z nejprodávanějších titulů Františka Kotlety, a to knihy Příliš dlouhá swingers party, na kterou loni úspěšně navázala publikace Velké problémy v Malém Vietnamu.

Poslední tango v Havaně

359 Kč
Jáchymovští démoni - Letopisy královské komory 10. díl
(2x)
Mladý rytíř Jiří Adam z Dobronína se stane písařem Královské komory a jeho úkolem je dohlížet na pořádek v Údolí svatého Jáchyma, kde se podařilo nalézt stříbro.

Jáchymovští démoni - Letopisy královské komory 10. díl

296 Kč
Najdi mě
(1x)
Autor světového bestselleru Dej mi své jméno znovu oživuje své postavy, aby si položil otázku: může opravdová láska uvadnout?

Najdi mě

269 Kč
Panský dům a jeho dědictví
Augsburg 1920. Panský dům hledí optimisticky vstříc budoucnosti. Paul Melzer se po návratu z ruského zajetí ujal vedení továrny a dopomohl rodinné firmě získat zpět starou slávu.

Panský dům a jeho dědictví

539 Kč
Krev na sněhu
(7x)
Jo Nesbo po sérii případů detektiva Holea předkládá útlou novelu s novým hrdinou – nájemným zabijákem Olavem Johansenem.
Ukázky

Krev na sněhu

269 Kč
Kytice
(2x)
Kytice je nejproslulejším dílem českého spisovatele a básníka Karla Jaromíra Erbena. Poprvé byla vydána v roce 1853 pod nezkráceným názvem Kytice z pověstí národních.

Kytice

711 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100