Nejprodávanější knihy - březen 2020

Emoční inteligence

IQ není zdaleka tak důležité jako EQ!

Vydání přelomové práce jednoho z nejpřednějších amerických psychologů, která naprosto mění pohled na to, co to znamená být chytrý.

Emoční inteligence

314 Kč
Paganiniho smlouva
(6x)
Po neuvěřitelném světovém úspěchu knihy Hypnotizér se Lars Kepler vrací v plné síle. Jedné letní noci je nalezena mrtvá žena na velké lodi. Její plíce jsou plné vody, ale na oblečení nebo na zbytku těla není po vodě ani stopy ...

Paganiniho smlouva

332 Kč
Středověká setkání s „jinými“

Autorka ve své knize analyzuje zprávy středověkých cestopisů, jejichž autory jsou významní evropští misionáři , kteří působili v různých oblastech Asie v období mezi polovinou 13. a polovinou 14. století.

Středověká setkání s „jinými“

220 Kč
Vojenská příručka přežití
Chris McNab ztělesňuje zkušeného odborníka na techniky přežití. V této příručce se např. dozvíte, jak nastražit pasti na zvířata, zhotovit lovecké nástroje, rozdělat signalizační oheň, postavit iglú, ošetřit žihadlo, slézt skálu...

Vojenská příručka přežití

332 Kč
Výři nesýčkují
Veselé příběhy s vyjmenovanými slovy.

Výři nesýčkují

230 Kč
Anatomie lži
(3x)
Bestseller Dana Browna. V románu, kde jedna dramatická událost střídá druhou, vypráví strhující příběh o vědeckém objevu, který zásadně mění pohled na život na Zemi i ve vesmíru.
Ukázky

Anatomie lži

423 Kč
Čtyřhodinový pracovní týden
(3x)
Peníze mají hodnotu jen tehdy, pokud máte čas si je užít. Strávíte-li své mládí v kanceláři, nejsou Vám k ničemu...

Čtyřhodinový pracovní týden

386 Kč
Dále nevyšlapanou cestou
(2x)
Uznávaný americký psychiatr v knize Dále nevyšlapanou cestou navazuje na témata diskutovaná ve své první knize: otázky víry, svobodné vůle, duchovního růstu, sexuálních vztahů a budování smysluplné komunity.

Dále nevyšlapanou cestou

228 Kč
Evangelium ohně
(1x)
Uhrančivý román o síle slov. Jeho hrdina Theo nalezne svitky s pátým evangeliem od očitého svědka posledních dnů Ježíše Krista. Netuší jaký dopad bude mít nález na křesťany, Araby, vražedné maniaky a zákazníky Amazonu ...

Evangelium ohně

220 Kč
Léčení - Zázrak v nás
Autor se sám vyléčil z ochrnutí způsobeného přerušením míchy a nyní využívá toho, co se během let dozvěděl o procesech samoléčení a o svém vlastním uzdravení.

Léčení - Zázrak v nás

224 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100