Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
společenské vědy

Inkluzivní vzdělávání - 20%
Monografie je věnována pedagogickému konceptu, podle nějž by všechny děti měly navštěvovat třídy hlavního vzdělávacího proudu, a to bez ohledu na stupeň svého postižení.
společenské vědy
Ukázky

Inkluzivní vzdělávání

271 Kč
217 Kč
Soudobá sociologická teorie - 20%
Kniha se nevěnuje teoretizování o společnosti jako takové, ale přináší pojednání o vybraných teoriích a teoreticích, kteří zásadním způsobem přispěli k rozvoji sociologického myšlení.
společenské vědy
Ukázky

Soudobá sociologická teorie

271 Kč
217 Kč
Subkultury mládeže - 20%
Kniha přináší podrobnou analýzu vybraných subkultur mládeže. Text vychází z teoretického i metodologického ukotvení tématu a definuje základní pojmy: mládež, kultura, subkultura, scéna, životní styl, hnutí a další.
společenské vědy
Ukázky

Subkultury mládeže

327 Kč
262 Kč
Interkulturní komunikace - 20%
Prudký celosvětový rozvoj civilizace přináší spoustu nových jevů, které se intenzivně prosazují v praxi, ale až následně se dostávají do zájmového pole vědy. Jedním z těchto nových fenoménů je interkulturní komunikace.
společenské vědy
Ukázky

Interkulturní komunikace

271 Kč
217 Kč
Náboženství a moderní česká společnost - 20%
Publikace je určená především studentům humanitních a společenskovědních oborů. Je věnována analýze role náboženství v české společnosti ve 20. a na poč. 21. století a proměnám vztahu české společnosti k tomuto významnému kulturně-společenskému fenoménu.
společenské vědy
Ukázky

Náboženství a moderní česká společnost

254 Kč
203 Kč
Člověk a jeho postavení ve světě - 20%
Současný proces globalizace otvírá i nabízí nejrůznější alternativní způsoby bytí, spolužití, uvažování i politického jednání. Postmoderní postoj znamená nic nehodnotit coby správnější, pravdivější či morálnější.
společenské vědy
Ukázky

Člověk a jeho postavení ve světě

149 Kč
119 Kč
Mříže v ráji - 20%
(2x)
Kniha, jejíž editorkou je autorka úspěšné knihy Závoj a džíny, přináší příběhy muslimských žen, které se narodily nebo strávily část svého života v Evropě. Ukazuje, jak rozličné jsou jejich životní styly, názory na svět či stupeň integrace.
společenské vědy
Ukázky

Mříže v ráji

118 Kč
94 Kč
Sociologie medicíny a zdravotnictví - 20%
Kniha poskytuje základy sociologického chápání zdravotnických problémů. Autorka se zabývá sociálními důsledky nemoci, chronických i duševních stavů, problematikou umírání a smrti.
společenské vědy
Ukázky

Sociologie medicíny a zdravotnictví

186 Kč
149 Kč
Mimésis - Fikce - Distance - 20%
Kniha předkládá komplexní obraz současné estetiky, jak se lomí v trojitém zrcadle tří významných konceptů minulosti i přítomnosti tohoto humanitního oboru.
společenské vědy
Ukázky

Mimésis - Fikce - Distance

74 Kč
59 Kč
Proměny české mládeže - 20%
Publikace „Proměny české mládeže“ byla napsána na základě výsledků celé řady empirických sociologických výzkumů mládeže.
společenské vědy
Ukázky

Proměny české mládeže

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 150 položek
<< < 1 .. 13 14 15