Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - březen 2020
esoterika a astrologie

Sluneční znamení - Znamení zvěrokruhu jako duchovní vůdce - 11%
Autor odhaluje jejich duchovní aspekty, které jsou klíčem k vnitřní astrologii dávných indických mudrců, jedinečnému nástroji duchovní evoluce každého z nás.
esoterika a astrologie

Sluneční znamení - Znamení zvěrokruhu jako duchovní vůdce

178 Kč
158 Kč
Základní kniha Hermetismu - 11%
Tento úvod do tajných nauk je určen těm, kteří v sobě chtějí aktivovat okultní schopnosti. Kniha se opírá o základní hermetické poučky západní tradice a provádí širokou škálou metod, mezi něž patří duchovní gymnastika, nauka o dechu, nauka o tělech.
esoterika a astrologie

Základní kniha Hermetismu

313 Kč
278 Kč
Keltská přírodní magie Wicca - 11%
Wicca, moderní náboženství čarodějek a čarodějů, si získává po celém světě stále více příznivců, a proto o ní také vychází stále více knih. Dílo Scotta Cunninghama je však i v této záplavě wiccanských příruček naprosto jedinečné.
esoterika a astrologie

Keltská přírodní magie Wicca

322 Kč
286 Kč
Meditace podle znamení zvěrokruhu - 11%
(1x)
Orientovat se v džungli rozmanitých přístupů k meditaci se zdá mnohým lidem – a nikoli neprávem – úkolem skoro nemožným. Pro zájemce je tak stále obtížnější najít techniku, která by pro něj byla tou nejvhodnější.
esoterika a astrologie

Meditace podle znamení zvěrokruhu

313 Kč
278 Kč
Praga mysteriosa - 6%
(1x)
Výpravná velkoformátová publikace představuje Prahu ve zcela novém světle - zabývá se jeho astronomicko-astrologickou strukturou. Získala ocenění Nejkrásnější kniha roku 2003.
esoterika a astrologie

Praga mysteriosa

849 Kč
799 Kč
Základní kniha kineziologie - 11%
Kineziologie - nauka o pohybu - nová cesta ke zdraví, na které se můžete naučit kineziologické cviky, jež můžete provádět bez jakýchkoliv pomůcek, informace o energetické rovnováze těla, sebeléčebném reflexu..
esoterika a astrologie

Základní kniha kineziologie

295 Kč
262 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 146 položek
<< < 1 .. 13 14 15