Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
medicína

Sociologie medicíny a zdravotnictví - 20%
Kniha poskytuje základy sociologického chápání zdravotnických problémů. Autorka se zabývá sociálními důsledky nemoci, chronických i duševních stavů, problematikou umírání a smrti.
medicína
Ukázky

Sociologie medicíny a zdravotnictví

186 Kč
149 Kč
Současný výzkum psychoterapie - 20%
V souladu se současnými trendy zkoumání konkrétního přínosu psychoterapie autor představuje čtenáři metody objektivního posouzení její prospěšnosti a přibližuje různé nástroje pro zmapování výsledků jejího působení.
medicína
Ukázky

Současný výzkum psychoterapie

150 Kč
120 Kč
Vnitřní lékařství pro stomatology - 20%
Tuto základní učebnici v oboru ocení nejen studenti stomatologie, ale pro svou stručnost, přehlednost a výstižnost je přínosem jak pro mediky obecně ale i pro mladé lékaře všech zaměření.
medicína
Ukázky

Vnitřní lékařství pro stomatology

407 Kč
326 Kč
Výživové poradenství u dětí do dvou let - 20%
Svým pojetím ojedinělá publikace je určena pro laktační poradce, pediatry, dětské sestry, nutriční terapeuty a další odborníky, kteří se zabývají výživou kojenců a malých dětí.
medicína
Ukázky

Výživové poradenství u dětí do dvou let

157 Kč
126 Kč
Dětská mozková obrna - 20%
Tato moderní podrobná monografie s aktuálními poznatky z oblasti komplexní péče o děti s dětskou mozkovou obrnou vyplňuje dlouholetou mezeru na českém trhu odborné literatury. Publikace svým zaměřením uspokojí nejen lékaře první linie — obvodní pediatry.
medicína
Ukázky

Dětská mozková obrna

416 Kč
333 Kč
Krize - 20%
Krize je psychologický, ale i sociologický fenomén, v monografii zkušeného autorského týmu je proto věnována pozornost nejen krizi jedince, ale také krizi rodiny a společnosti. Publikace navazuje na úspěšný titul Krizová intervence pro praxi.
medicína
Ukázky

Krize

135 Kč
108 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 146 položek
<< < 1 .. 13 14 15