Nejprodávanější hudba - březen 2020
rock

Narodíme se jen jednou ...
(1x)
Vynikající český klavírista, skladatel a autor písniček pro děti i dospělé Petr Skoumal (1938–2014) své poslední koncerty hrál většinou v triu s Jaroslavem Olinem Nejezchlebou a Norbim Kovácsem. Jako jeho pocta vychází toto album.
rock

Narodíme se jen jednou ...

270 Kč
Smile
Album Smile s nezaměnitelným rukopisem představuje důstojnou tečku za bohatým tvůrčím životem hudebníka tělem, duší. Všechny hudební nástroje nahrál Ivan Kral sám. Písně napsal se svojí ženou Cindy Hudson. Album si sám i produkoval.
rock

Smile

332 Kč
Nová syntéza 1 + 2
V roce 1971 to byla opravdová událost: rocková kapela Blue Effect spojila síly s Jazzovým orchestrem Čs. rozhlasu. Studiový záznam, podpořený koncertní prezentací skladeb, sloučil dvě předtím zdánlivě neslučitelné party. Vychází na 2 CD.
rock

Nová syntéza 1 + 2

374 Kč
Look At Yourself
Třetí album Uriah Heep dostalo název „Look At Yourself“ a vyšlo v září 1971. Je považováno za jeden z vrcholů kapely. Nyní u příležitosti padesátého výročí vychází na čirém vinylu.
rock

Look At Yourself

710 Kč
Gigaton
Jedna z nejpopulárnějších kapel 90. let Pearl Jam vydává v pořadí jedenácté album Gigaton.
rock

Gigaton

1 196 Kč
Smutku dávám sbohem
Třinácté řadové album skupiny Harlej přichází téměř přesně tři roky po předchozí úspěšné albové nahrávce Hodný holky zlý kluky chtěj.Obsahuje 11 původních písní, většinou od kapelníka Tondy Rauera.
rock

Smutku dávám sbohem

287 Kč
Vzhůru přes oceán
První oficiální album skupiny Vitacit s názvem Vzhůru přes oceán! Vyšlo poprvé v roce 1990 a fanoušci ho považují za jeden ze základních kamenů českého heavy metalu.
rock

Vzhůru přes oceán

287 Kč
Dance Of Death
Čtvrté pokračování reediční kampaně navazující na koncept, který Iron Maiden v roce 2017 připravili ve spolupráci s americkou obchodní sítí Walmart.
rock

Dance Of Death

359 Kč
Live At Woodstock
Záznam z legendárního festivalu v létě roku 1969 ve Woodstocku.
rock

Live At Woodstock

782 Kč
Overkill
Reedice třetího alba skupiny vychází u příležitosti 40. výročí původního vydání na 2CD a 3LP.
rock

Overkill

413 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 19 položek
1 2 > >>