Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - březen 2020

Rozpojené státy
(6x)
Rozšířené, aktualizované vydání úspěšného titulu. Martin Řezníček se takřka každý večer po dobu pěti let pokoušel divákům přiblížit změny, jimiž procházejí USA a které jsou možná nejhlubší za několik posledních dekád.
Ukázky

Rozpojené státy

313 Kč
Šikmý kostel
(48x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.

Šikmý kostel

314 Kč
Jan Žižka
(11x)

Velká Žižkova biografie z dílny respektovaného znalce husitské doby představuje táborského hejtmana v netradičním světle.

Ukázky

Jan Žižka

711 Kč
Baletky
(11x)
Baletky mají dvě tváře. Tu přední, usměvavou a dokonalou, kterou vidí publikum.
Ukázky

Baletky

224 Kč
Bizarní povídky
(1x)
Svět je čím dál bizarnější. Překvapivé a nepředvídatelné povídky od držitelky Nobelovy ceny za literaturu, díky nimž se budeme na realitu kolem sebe dívat úplně jinýma očima.

Bizarní povídky

269 Kč
I'm Your Man: Život Leonarda Cohena
Životopis hudebníka, zpěváka, básníka Leonarda Cohena I’m Your Man představuje ucelená biografie od slavné hudební publicistky Silvie Simmonsové.

I'm Your Man: Život Leonarda Cohena

537 Kč
Zvuky probouzení
Kniha manželů Třešňákových vypráví příběh výchovy dcery s autismem spojeným s mentální retardací a vážnými projevy chování. Není primárně svědectvím o autismu, ale spíše o hledání rovnováhy v extrémně náročné životní situaci.
Ukázky

Zvuky probouzení

314 Kč
Ledová obluda
(5x)
Příběh o desetileté osiřelé holčičce a desetitisíciletém mamutovi je dosud nejrozsáhlejší knihou Davida Walliamse, který děj netradičně zasadil do minulosti.
Ukázky

Ledová obluda

268 Kč
Na smrt
(13x)
Román Na smrt je unikátní žánrový mix historické ságy, thrilleru a hororu.
Ukázky

Na smrt

358 Kč
Československo - stát, který zklamal
(4x)
Kniha popisuje vznik Československa od jeho založení v roce 1918 až po rozdělení v roce 1992 - od začínající demokracie, přes nacistickou okupaci, komunistickou diktaturu, Sovětskou invazi, normalizaci a konečně opět přechod k demokracii.

Československo - stát, který zklamal

411 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>