Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
osobní rozvoj

Profesionální asistentka - 20%
Tak jako je profesionální asistentka pravou rukou svého šéfa nebo týmu, je tato knížka pravým pomocníkem asistentky. Čtivá a praktická příručka zkušené autorky a office manažerky je určena začínajícím i zkušenějším asistentkám.
osobní rozvoj
Ukázky

Profesionální asistentka

135 Kč
108 Kč
Asertivitou proti stresu - 20%
Je mnoho cest, jak zlepšit kvalitu života. Jednou z nich je i asertivita, umění prosadit se a zároveň respektovat potřeby druhých. Asertivita pomáhá ve spolupráci s ostatními.
osobní rozvoj
Ukázky

Asertivitou proti stresu

288 Kč
230 Kč
Jak vybudovat a posílit sebedůvěru - 20%
Jak se nám daří ve studiu či práci, v lásce, blízkých i formálních vztazích, ale i ve sportu — vlastně téměř ve všem, o co se snažíme — souvisí s tím, jak se díváme sami na sebe, jaké máme sebevědomí, sebedůvěru.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak vybudovat a posílit sebedůvěru

246 Kč
197 Kč
Management a moderní organizování firmy - 20%
Manažeři, podnikatelé a studenti VŠ a MBA studií v knize naleznou praktické a srozumitelné vysvětlení problematiky managementu a organizování společností podle nejnovějších přístupů.
osobní rozvoj
Ukázky

Management a moderní organizování firmy

390 Kč
312 Kč
Antikoncepce - 20%
Někteří lidé kritizují antikoncepci, protože věří, že škodí zdraví. Jiní proti ní brojí z důvodů morálních či ideových. Tak jako tak dezinformací je více než dost a vyznat se v džungli pravd, polopravd, lží a pověr je velkým uměním.
osobní rozvoj
Ukázky

Antikoncepce

149 Kč
119 Kč
Jak žít s neurózou - 20%
(1x)
Čtvrté rozšířené vydání úspěšné knížky, která informuje o tom, jaké jsou příčiny a příznaky neurotických poruch a jak se tyto poruchy léčí a jak neurózám předcházet.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak žít s neurózou

95 Kč
76 Kč
Jak bojovat se stresem - 20%
PhDr.Tomáš Novák, zkušený poradenský psycholog a autor řady populárně psychologických bestsellerů, opět přichází s publikací na nevyčerpatelné téma, jak se cítit dobře ve vztazích s lidmi a rovněž ve vztahu se sebou samým.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak bojovat se stresem

127 Kč
102 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 207 položek
<< < 1 .. 19 20 21