Nejprodávanější Kniha - březen 2020
fantasy

The Twilight Watch
The third installment of the phenomenal Night Watch series; vampire novels set in a richly realised post-Soviet Moscow.
fantasy

The Twilight Watch

278 Kč
Ohnivý drak
Fantasy z pera autora Diabla - Dědictví krve nebo WarCraftu hýří akcí a originálními nápady. Světu vládnou dračí králové a teror, kterým likvidují lidskou rasu ...
fantasy

Ohnivý drak

224 Kč
Koule
(3x)
Pokračování knihy, ve které můžeme pozorovat zákonitosti našeho vesmíru aplikované na fantastický vesmír, kde nejdůležitější fyzikální zákony začínají slovem „možná".
fantasy

Koule

257 Kč
Klobouk s oblohou
(5x)
Další díl Úžasné Zeměplochy - humorné fantasy série. Tonička Bolavá je o něco starší než v knize Svobodnej národ. Nastupuje do učení na čarodějku, přesně jak bylo dohodnuto, ale nic není tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. ...
fantasy

Klobouk s oblohou

223 Kč
Věda na Zeměploše
(2x)
V této knize tří autorů - biologa, matematika a spisovatele - můžeme jejich očima pozorovat zákonitosti našeho vesmíru aplikované na fantastický vesmír, kde nejdůležitější fyzikální zákony začínají slovem „možná".
fantasy

Věda na Zeměploše

248 Kč
Nekroskop VI: Pokrevní bratři
Stvůry krutější a děsivější, než s jakými se dosud nekroskop setkal, žijí na Sluneční straně světa Vampýrů. Když tihle noví, nemilosrdní zabíječi vzlétnou na oblohu, Nathan a Nestor jsou už dospělí. Mají však jen velmi málo z Harryho zázračných schopností.
fantasy

Nekroskop VI: Pokrevní bratři

269 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 266 položek
<< < 1 .. 25 26 27