Nejprodávanější tituly - březen 2020
esoterika a astrologie

O sexu - 11%
Sex je naprosto přirozený, říká kontroverzní duchovní učitel Osho, a kritizuje církve za spojování sexu s hříchem a s pocitem viny. V knize odpovídá na otázky svých žáků a nabádá je, aby se oprostili od zažitých názorů a znovu odhalili čirost bytí.
esoterika a astrologie

O sexu

288 Kč
256 Kč
Když se nemožné stane - 6%
(1x)
Esotrerika, psychologie i medicína. Fascinující příběhy, které obsahují Grofův půl století trvající průzkum oblastí, které konvenční psychologie dosud nezmapovala.
esoterika a astrologie

Když se nemožné stane

424 Kč
399 Kč
Sluneční znamení - 11%
(1x)
Výkladů slunečních znamení je obrovské množství. Pro vás jsme vybrali výklad mistrovský, výklad královny astrologie Lindy Goodmanové.
esoterika a astrologie

Sluneční znamení

313 Kč
278 Kč
Znamení vztahů - 11%
(1x)
Nezbytná pomůcka pro všechny, kterým záleží na lidech kolem sebe, kdo chtějí prožít smysluplný trvalý vztah nebo věrné přátelství bez konfliktů a hádek.
esoterika a astrologie

Znamení vztahů

313 Kč
278 Kč
Radost z chůze - 11%
Proč a odkud jdeme? Jaký je náš cíl? Zkuste najít odpovědi na ty to otázky spolu se slavným dobrodruhem a polárníkem. Zamyšlení nad tím, jak tak obyčejná činnost, jako je chůze, ovlivňuje naše myšlení a chování,
esoterika a astrologie

Radost z chůze

269 Kč
239 Kč
Čtyři vhledy - 11%
Tato kniha přináší moudrá učení, jež byla střežena tajnými společenstvími Správců Země, léčiteli a léčitelkami z Jižní Ameriky.
esoterika a astrologie
Ukázky

Čtyři vhledy

369 Kč
328 Kč
Kapesní Základní Tarot - 6%
(1x)
V tomto praktickém kapesním kompletu se vám do rukou dostává vše, co potřebujete, abyste mohli začít vykládat tarotové karty sobě i ostatním. Najdete zde 78 karet tarotu Arthura Edwarda Waiteho v praktické kapesní velikosti a příručku Alana Okena.
esoterika a astrologie

Kapesní Základní Tarot

220 Kč
207 Kč
Karty posvátné síly - 6%
(1x)
Hledáte vedení na vaší duchovní cestě, divinační nástroj s mnoha možnostmi využití, nebo jen skvělé vykládací karty pro každý den?
esoterika a astrologie

Karty posvátné síly

305 Kč
287 Kč
Marcelka z hor 2 - 11%
Druhé pokračování knihy Marcelka z hor vzniklo s cílem přinést odpovědi na další otázky související s mysteriem života a také se zde objevují témata zcela nová, týkající se například smrti či výkladu jinotajů z Bible.
esoterika a astrologie

Marcelka z hor 2

288 Kč
256 Kč
Zenový kompas - 11%
Zenový kompas je jednoduchou, jasnou a mnohdy humornou ukázkou základního učení hlavních buddhistických tradic (kulminujících v zenu) přednesenou jedním z nejoblíbenějších zenových mistrů 20. století.
esoterika a astrologie
Ukázky

Zenový kompas

446 Kč
396 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 174 položek
<< < 1 2 3 4 .. 18 > >>