Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
rodina a dítě

Žák s problémovým chováním - 20%
Problémové chování žáků patří ke každodenní realitě škol a školských zařízení. Nelze před ním zavírat oči ani očekávat, že odezní samo nebo že ho vyřeší někdo jiný.
rodina a dítě
Ukázky

Žák s problémovým chováním

99 Kč
79 Kč
Učitel a rodič - 20%
Publikace pojednává o tématu v pedagogické literatuře doposud opomíjeném: o spolupráci školy a rodičů. Je zaměřena především na učitele, který komunikuje s rodiči, vede třídní schůzky a nabízí rodičům další formy spolupráce.
rodina a dítě
Ukázky

Učitel a rodič

254 Kč
203 Kč
Orbis Sensualium Pictus - 20%
(1x)
Po více než dvaceti letech opět vychází jedinečné dílo Jana Amose Komenského – ORBIS SENSUALIUM PICTUS (Svět v obrazech), které by nemělo chybět v žádné rodinné i školní knihovně. .
rodina a dítě
Ukázky

Orbis Sensualium Pictus

149 Kč
119 Kč
Sociální pedagogika - 20%
Kniha se zaměřuje zejména na oblasti, jako je vliv prostředí a výchovy, sleduje dále rozmanitost výchovných vlivů jednotlivých sociálních prostředí a koncentruje se na některé činnosti, v nichž se realizuje sociálně pedagogická praxe.
rodina a dítě
Ukázky

Sociální pedagogika

254 Kč
203 Kč
Neklidné a nesoustředěné dítě - 20%
Publikace by měla přispět k tomu, aby hyperaktivní děti přestaly být neřešitelným problémem - včasné a správné výchovné vedení hyperaktivního dítěte může nejen zmírnit problémy, které tyto děti mají, ale některým i předejít.
rodina a dítě
Ukázky

Neklidné a nesoustředěné dítě

271 Kč
217 Kč
K porodu bez obav - 20%
Příchod nového človíčka na svět je bezpochyby nádherný okamžik. Někdy však těhotenství a blížící se porod – jakkoli jsou pro život ženy přirozené – mohou u nastávající maminky vyvolat nejistotu a obavy.
rodina a dítě
Ukázky

K porodu bez obav

249 Kč
199 Kč
Jak se zbavit plenek - 20%
Jak poznáte, že vaše dítě je zralé na odplenkování a jak potom na to?
rodina a dítě
Ukázky

Jak se zbavit plenek

209 Kč
167 Kč
Máma v kuchyni 2 - 20%
Vařit pro děti může být někdy pořádný oříšek, a to obzvlášť tehdy, chcete-li se zavděčit mlsným jazýčkům malých strávníků, vytříbeným chutím tatínkům a třeba i starším sourozencům, a navíc ještě dbáte na to, aby bylo jídlo výživově hodnotné a zdravé.
rodina a dítě
Ukázky

Máma v kuchyni 2

279 Kč
223 Kč
Rozhýbej svůj jazýček - 20%
Pomozte svému předškolákovi zlepšit výslovnost.
rodina a dítě
Ukázky

Rozhýbej svůj jazýček

271 Kč
217 Kč
Odměny a tresty ve školní praxi - 20%
Jednou z nejdůležitějších aktivit učitele ve třídě je odměňování a trestání. Tyto činnosti souvisí nejen s kázní a udržováním pravidel ve třídě, ale také s motivací, třídním klimatem i se vztahem žáků ke vzdělávání vůbec.
rodina a dítě
Ukázky

Odměny a tresty ve školní praxi

246 Kč
197 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 81 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>