Nejprodávanější tituly - březen 2020
umění a architektura

Twenty Five Thousand Days of Memories - 11%
Architekt, profesor a autor mnoha odborných publikací M. Rajniš se rozhodl sepsat vzpomínky ze svého života plného cestování, netradičních zvratů, úspěchů i pádů.
umění a architektura

Twenty Five Thousand Days of Memories

448 Kč
398 Kč
Bolek - 11%
Výpravná publikace vychází při příležitosti sedmdesátých narozenin Boleslava Polívky. Kniha obsahuje 250 fotografií mapujících studia Boleslava Polívky, jeho divadelní, televizní a filmovou tvorbu i soukromý život.
umění a architektura
Ukázky

Bolek

584 Kč
519 Kč
Eseje o Adolfu Loosovi - 11%
(1x)
Profesor dějin architektury Christopher Long se v knize svých esejů věnuje zásadním momentům, které měly určující vliv na vývoj tvorby světově uznávaného architekta Adolfa Loose.
umění a architektura

Eseje o Adolfu Loosovi

252 Kč
224 Kč
Johann Strauss (anglická verze) - 11%
Téměř jedno století určovali oba králové valčíků otec a syn Straussové hudební poměry Rakouska. Otcův Pochod Radeckého nám zní v uších jako symbol časů starého dobrého císařství, a ještě více slavných melodií je známo od syna...
umění a architektura

Johann Strauss (anglická verze)

297 Kč
264 Kč
Klaun bez manéže - 11%
Už obálka napovídá, že vypravíme příběh malíře. Byl vynikajícím malířem a zároveň dokázal i za totality bravurně a s lehkostí, espritem a šarmem užívat života.
umění a architektura

Klaun bez manéže

242 Kč
215 Kč
Míla Fürstová: Všechny mé řeky - 11%
Představujeme vám výjimečnou uměleckou knihu o životě a díle Míly Fürstové, významné české umělkyně žijící ve Velké Británii.
umění a architektura

Míla Fürstová: Všechny mé řeky

899 Kč
799 Kč
Můj otec Kamil Lhoták - 11%
Kniha líčí život malíře Kamila Lhotáka, tak jak se jevil jeho synovi Kamilu Lhotákovi ml..
umění a architektura

Můj otec Kamil Lhoták

441 Kč
392 Kč
Stýskání zažehnáno - 11%
(1x)
Operní pěvkyně a herečka Soňa Červená rekapituluje po svých devadesátých narozeninách právě dovršené čtvrtstoletí od návratu ze světových scén do vlasti.
umění a architektura

Stýskání zažehnáno

356 Kč
316 Kč
Portman - 11%
Josef Portman byl doposud známý nejvíce jako iniciátor legendárního litomyšlského Portmonela kongeniálně do nejmenších detailů vyzdobeného Josefem Váchalem. Kniha poprvé sleduje jednotlivé fazety jeho života a díla.
umění a architektura

Portman

1 071 Kč
952 Kč
Kiki z Montparnassu - 11%
(3x)
Francouzský komiks o múze celé meziválečné generace pařížské avantgardy. Kiki se na bohémském Montparnassu dvacátých let podařilo vymanit z bídy a stát se jednou z nejcharismatičtějších postav meziválečné avantgardy.
umění a architektura

Kiki z Montparnassu

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 34 položek
<< < 1 2 3 4 > >>