Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2020
Evropa

Da Vinciho kód - cestovní deník - 16%
Netradiční turistický průvodce, vycházející z románu Da Vinciho kód. Každé důležité místo i klíčový moment v jeho ději má v průvodci své vlastní heslo uvozené patřičným úryvkem z románu. Součástí knihy jsou i dobové mapy.
Evropa

Da Vinciho kód - cestovní deník

118 Kč
99 Kč
Hravý průvodce Prahou - 11%
(1x)
Hravý průvodce Prahou – to je 19 výletů, které vás zavedou na Pražský hrad, Kampu, Hradčany, Petřín, Vyšehrad nebo do židovského a Starého Města.
Evropa
Ukázky

Hravý průvodce Prahou

332 Kč
295 Kč
Špalíček výletů - Hrady a zámky - 11%
Po čtyřech svazcích Špalíčků výletů po Čechách, Moravě a Slezsku přibývá dalších 365 tipů - pro každý den v roce jeden – věnovaných tentokrát výhradně hradům, zámkům, tedy cílům, které při našich turistických toulkách volíme obvykle nejčastěji.
Evropa

Špalíček výletů - Hrady a zámky

584 Kč
519 Kč
Mallorca - Inspirace na cesty - 11%
Nový průvodce na Mallorcu vám představí to nejzajímavější z tohoto kouzelného ostrova. Díky svému klimatu je Mallorca dovolenkovým rájem, který aktivním návštěvníkům nabízí mnohem více než jen slunce, moře a pláže.
Evropa

Mallorca - Inspirace na cesty

206 Kč
183 Kč
Polsko - Inspirace na cesty - 11%
Nové vydání průvodce Polskem představuje nejatraktivnější lokality. Navštivte vybraná památná místa, královská města, městečka, hrady, poznejte místní přírodu a ochutnejte zdejší speciality. Vydejte se po stopách Chopina, Koperníka nebo Schindlera...
Evropa

Polsko - Inspirace na cesty

233 Kč
207 Kč
Vysokohorské túry - Západní Alpy - 11%
Aktuální průvodce pro oblast švýcarských Západních Alp nejen podrobně popisuje výstupy na vrcholy velehor, ale současně je také atraktivní publikací, nad kterou je možné i doma snít o jejich dechberoucí kráse.
Evropa

Vysokohorské túry - Západní Alpy

404 Kč
359 Kč
Budapešť - 11%

Od Budína k Pešti, od Královského paláce k Parlamentu, od Dunaje k městským sadům, od lázní Gellért až po bulvár Andrássy – hlavní město Maďarska se před vámi v mžiku otevře díky tomuto jedinečnému průvodci.

Evropa

Budapešť

242 Kč
215 Kč
Irsko - Velký průvodce - 11%
Nový velký průvodce Irskem. Po staletích pohnuté historie je dnes tento zelený ostrov oblíbenou destinací, která má návštěvníkům co nabídnout: starobylá města, ruiny hradů, kamenné kříře, malebnou přírodu a dokonce i písečné pláže.
Evropa

Irsko - Velký průvodce

711 Kč
632 Kč
Poutní cesty - Slavná poutní místa západní Evropy - 11%
Ať už se chystáte na skutečnou pouť, nebo chcete poznávat svět či prostě absolvovat dálkový pochod, publikace Poutní cesty vás povede po opravdu slavných historických trasách.
Evropa

Poutní cesty - Slavná poutní místa západní Evropy

539 Kč
479 Kč
Reykjavík - Víkend - 11%
První vydání průvodce do Reykjavíku. Nenechte si ujít náš výběr nejkrásnějších míst ve městě i v okolí! Užijte si neuvěřitelnou atmosféru, památky, architekturu i místní wellness v podobě termálních bazénů.
Evropa

Reykjavík - Víkend

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>