Nejprodávanější hudba - březen 2020
hudba

Světlo do tmy
Úspěšný hudební skladatel, zpěvák, hitmaker Michal Hrůza vydává zbrusu nové album, které předznamenává stejnojmenná píseň s videoklipem Světlo do tmy.
hudba

Světlo do tmy

305 Kč
Hrubá Hudba
(1x)
Hrubá Hudba je projekt dvou odlišných a přitom velmi úzce propojených a souznějících hudebních nosičů, které spojuje základní element - živé hudební folklorní tradice.
hudba

Hrubá Hudba

314 Kč
Josef Klíč & His One Man Cello Squad
Josef Klíč je český violoncellista a koncertní mistr Národního divadla v Brně. Studoval konzervatoř v Pardubicích, poté Janáčkovu akademii múzických umění u profesora Havlíka.
hudba

Josef Klíč & His One Man Cello Squad

224 Kč
Škola písničkou s Žáčkem
Zpěvačka Kristýna Peterková a skladatel a producent Karel Mařík a jejich Škola písničkou jsou zavedenou „značkou“. Ve více jak padesátce základních škol používají učitelé jejich písničky a k nim zpracované pracovní listyke zpestření výuky HV.
hudba

Škola písničkou s Žáčkem

287 Kč
100 Best Relaxing Piano - 4%
Šest CD vybraných klavírních skladeb.
hudba

100 Best Relaxing Piano

404 Kč
386 Kč
Effet Miroir (digisleeve edition)
Album, které je inspirované zážitky z koncetních šňůr a cest zpěvačky, na nichž poznávala různé charaktery a lidské tváře.
hudba

Effet Miroir (digisleeve edition)

431 Kč
V Rudolfinu
Michal Hrůza u příležitosti svého dvacetiletého působení na hudební scéně uspořádal unikátní koncert složený z největších svých hitů v aranžmá obohaceném o symfonické nástroje a sbor.
hudba

V Rudolfinu

269 Kč
Rodinná kronika
Kompilace Rodinná kronika obsahuje nahrávky jazzové skupiny SHQ z let 1962-1963. Soubor v té době nedostal příležitost natočit dlouhohrající desku, ale vytvořil 18 nahrávek, vycházejících roztroušeně na pěti jazzových kompilacích a jedné EP desce.
hudba

Rodinná kronika

224 Kč
Vlasy

První album písničkáře Pokáče s názvem Vlasy, z roku 2017!  

hudba

Vlasy

296 Kč
Studánko rubínko
Studánko rubínko je počinem Jiřího Pavlici a Hradišťanu v kategorii hudby pro děti. Tři desítky písní na verše Jana Skácela, Františka Halase, Miloslava Bureše, Věry Provazníkové, Františka Nechvátala a lidovou poezii, které nás provedou jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana.
hudba

Studánko rubínko

269 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 90 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>