Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2020
hudba

Příběh ukrytý v notách: Šípková Růženka
Zvukové knížky z edice „Příběh ukrytý v notách“ jsou perfektním úvodem do klasické hudby pro nejmenší děti.
hudba

Příběh ukrytý v notách: Šípková Růženka

449 Kč
Příbytky hudby
Více než dva roky byli Bodo Plachta a Achim Bednorz na cestách za působišti slavných skladatelů po celé Evropě. Vcházíme do domů a bytů, které otvírají dveře do světa hudby.
hudba
Ukázky

Příbytky hudby

503 Kč
V nebi je trůn
Básně a písňové texty evangelického pastora, písničkáře a básníka z okruhu skupiny Plastic People.
hudba

V nebi je trůn

224 Kč
Hudba
Celkem se knížka H.U.D.B.A. zabývá přístupy 66 autorů a je tak skvělým startovním můstkem k bádání v nepřeberné krajině hudby.
hudba

Hudba

377 Kč
Dějiny opery. Posledních 400  let.
(2x)

Dějiny opery zasvěceně rozebírají mnohá díla největších skladatelů, od Monteverdiho a Händela přes Mozarta a Verdiho až po Wagnera, Strausse, Pucciniho, Berga či Brittena.

hudba

Dějiny opery. Posledních 400 let.

898 Kč
Alternativa I
(1x)
Kniha hudebníka Mikoláše Chadimy ALTERNATIVA se stala jedním z nejvýznamnějších svědectví o českém rocku sedmdesátých let. První svazek plánovaného dvoudílného vydání mapuje autorovy hudební začátky a končí rokem 1981.
hudba

Alternativa I

441 Kč
Já, písničkář 2
Já, písničkář 2 je zbrusu novým zpěvníkem Tomáše Kluse a obsahuje noty i akordy k desce Racek i nově vycházející Proměnamě.
hudba

Já, písničkář 2

179 Kč
Pražské hudební světy
Pražské hudební světy jsou první knihou, která se věnuje hudbě v Praze z jiné než hudebně historické perspektivy: K hudebním událostem dnešní Prahy přistupuje z pozice etnomuzikologie, někdy nazývané také hudební antropologie.
hudba

Pražské hudební světy

293 Kč
Výlov šuplíka
Miroslav Wanek patří k nejosobitějším a nejuznávanějším českým rockovým textařům. Kniha Výlov šuplíka nejen shrnuje jeho texty pro skupiny Už jsme doma, FPB, Divize T a Pluto, ale také mapuje Wanekovu tvůří kariéru v šesti obsáhlých rozhovorech.
hudba

Výlov šuplíka

253 Kč
Nikdo to tu nepřežije
(1x)
Monografie o americkém rockovém zpěváku 60. let Jimu Morrisonovi a skupině The Doors. odle knihy byl napsán scénář k filmu The Doors režiséra Olivera Stonea.
hudba

Nikdo to tu nepřežije

268 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>