Nejprodávanější Kniha - březen 2020
filosofie a náboženství

Druhá derivace touhy I - 11%
(4x)
Úvahy ekonoma Tomáše Sedláčka se ohlíží za událostmi nabitým desetiletím. Jedná se o jednu z nejdelších a nejsouvislejších sérií úvah v českém teritoriu, která ukazuje autorovu názorovou integritu a pestrost myšlenek...
filosofie a náboženství

Druhá derivace touhy I

313 Kč
278 Kč
Hovory k sobě - 11%
(8x)
Hovory k sobě patří k nejúspěšnějším titulům Antické knihovny, v klasickém překladu Rudolfa Kuthana zde vycházejí již potřetí.
filosofie a náboženství

Hovory k sobě

239 Kč
212 Kč
Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.
filosofie a náboženství

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
Nastává ráj pekla - 11%

Na základě autorovy návštěvy u jednoho z nejznámějších sibiřských šamanů na Dálném severu si autor v knize klade nezodpovězené otázky týkající se problematiky naší degenerující společnosti. Kniha také zaujme milovníky divoké severské přírody.

filosofie a náboženství

Nastává ráj pekla

162 Kč
144 Kč
Posvátná prostitutka - 11%
Posvátná prostitutka ztělesňuje jak sexuální, tak duchovní stránku ženy. Velebí bohyni ve fyzické rozkoši a duchovní extázi. Přesto je posvátná prostitutka panenská. Její panenství nemá nic společného s fyzickým stavem, ale s vnitřním postojem.
filosofie a náboženství
Ukázky

Posvátná prostitutka

268 Kč
238 Kč
Dopisy psané stoikem - 11%
První kompletní vydání Senekových dopisů Luciliovi. Vydání je doplněno úvahou Petra Dvořáka o stoickém pojetí osobní transformace a ideálu emočního života.
filosofie a náboženství

Dopisy psané stoikem

430 Kč
382 Kč
Zdravé sebevědomí - 11%
Ve svých knihách hovořím o pokusech poznat v sobě Božské. V této knize uvádím několik variant mého chápání jakéhokoliv problému. Já sám, abych něco pochopil, potřebuji několik stovek variant přístupu k jednomu problému.
filosofie a náboženství

Zdravé sebevědomí

332 Kč
295 Kč
Otče, odpouštím vám - 11%
Když bylo Danielovi 9 let, během ministrování ve fribourgské katedrále se seznámil s otcem Joëlem Allazem. Tím začala jeho kalvárie: po čtyři roky byl tímto manipulátorem sexuálně zneužívaný.
filosofie a náboženství

Otče, odpouštím vám

241 Kč
214 Kč
Umění dostat v každé debatě za pravdu - 11%
O tom, jak správně vést diskusi, pokud chcete stát na jejím konci jako vítěz, napsal snad nejlepší knihu filozof Arthur Schopenhauer.
filosofie a náboženství

Umění dostat v každé debatě za pravdu

179 Kč
159 Kč
Vychovatel - 11%
Vychovatel je spis o třech knihách věnovaný začátečníkům v křesťanské víře z řad bohatých alexandrijských Řeků. Jeho cílem je připravitposluchače, kteří se nechali oslovit křesťanskou zvěstí,k tomu,aby mohli vstoupit hlouběji do poznání Boha.
filosofie a náboženství

Vychovatel

745 Kč
662 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 418 položek
<< < 1 2 3 4 .. 42 > >>