Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
cestopisy

Paříž: město lásky - 20%
Projděte se po Paříži s jedinečnou knihou, která vás obvod po obvodu provede historií i ulicemi jednoho z nejslavnějších světových měst. Autor s citem pro detail představuje Paříž jako město vášní, lásky, setkávání, naplněných i tragických vztahů na pozadí mnohdy krutých dějinných událostí, které nešetřily obyčejné měšťany, umělce ani královské rody.
cestopisy
Ukázky

Paříž: město lásky

249 Kč
199 Kč
Cesty za štěstím - 20%
(1x)
Zabývat se štěstím v této naší současné době a při momentálním chaotickém stavu naší civilizace a hlavně našich duší, které tak těžko snášejí život beze smyslu, je úkolem velmi potřebným a užitečným. Díky těmto reportážím a díky entuziasmu autorky si můžeme znovu a znovu uvědomovat, že naše redukování veškerého smyslu života na pouhý obchod a tedy na ekonomiku je velkým omylem.
cestopisy
Ukázky

Cesty za štěstím

279 Kč
223 Kč
Křížem krážem Zakavkazskem - 20%
E-kniha Křížem krážem Zakavkazskem pojednává o velkojízdě do končin Gruzie, Arménie a Náhorního Karabachu.
cestopisy
Ukázky

Křížem krážem Zakavkazskem

199 Kč
159 Kč
Příběhy z norských fjordů - 20%
Když Bronislav vyrážel do Norska, uměl čtyři souvislé věty v Angličtině. Norsky neuměl ani slovo. To jej přivedlo do mnoha obtížných situací, přesto se nezalekl a věřil, že se správnou motivací a snahou dokáže vše, co si usmyslí.
cestopisy
Ukázky

Příběhy z norských fjordů

99 Kč
79 Kč
Rok zázraků
Svazek reportáží světoznámého britského historika, politologa a publicisty představuje jedinečné zachycení převratných událostí roku 1989, tak jak postupně zasáhly čtyři středoevropské komunistické režimy včetně tehdejšího Československa.
cestopisy
Ukázky

Rok zázraků

158 Kč
Sloni žijí do sta let - 20%
Vyplujte na zámořskou cestu do exotické Srí Lanky a do vzpomínek cestovatele Miroslava Zikmunda, který vám chce vyprávět o zelených čajových plantážích, divokém oceánu, nezapomenutelných výhledech z nevyzpytatelných hor...
cestopisy
Ukázky

Sloni žijí do sta let

219 Kč
175 Kč
Třicet let na zlatém severu - 20%
Neotřelé vyprávění českého polárníka, který líčí svoji neuvěřitelnou cestu na sever. Poznal řadu různých krajů a lidí s roztodivnými zvyky. Setkával se se zlatokopy, zkoušel žít s Eskymáky, zakoupil loď i psí spřežení.
cestopisy
Ukázky

Třicet let na zlatém severu

229 Kč
183 Kč
Zanzibar aneb První světový průvodce Haliny Pawlowské - 20%
(1x)
Knižní podoba cestopisných reportáží, které byly vysílány před několika lety v České televizi a sloupků v časopise Šťastný Jim. Knížka Haliny Pawlowské není průvodcem v pravém slova smyslu, není to cestovatelský deník. Nabízí vám své vzpomínky, střípky svých poznatků, fakta, která pro ni byla nová, a taky místa, která by se vám mohla zalíbit.
cestopisy
Ukázky

Zanzibar aneb První světový průvodce Haliny Pawlowské

199 Kč
159 Kč
Himálajský deník - 20%
To hory samy si vybírají mezi lidmi, kdo bude patřit mezi jejich blízké, nikoliv naopak. Liba Švrčinová-Cunnings takové štěstí má. Proto také svůj Himálajský deník snad ani nepíše, ale rovnou – tentokráte jen pro čtenáře – znovu žije.
cestopisy
Ukázky

Himálajský deník

199 Kč
159 Kč
Poslední beduín - 20%
(1x)
Beduíni na Sahaře, kteří se dnes usadili na okraji pouště, nazývají Carla Bergmanna „posledním beduínem“. Promovaný podnikový ekonom z Kolína nad Rýnem totiž žije tak jako jejich předkové: putuje se svými velbloudy v dlouhých karavanách...
cestopisy
Ukázky

Poslední beduín

270 Kč
216 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 28 položek
<< < 1 2 3 > >>