Nejprodávanější e-knihy - březen 2020

Jako v nebi, jenže jinak
(12x)
Samotáři nežijí jen na Šumavě. Aleš Palán, autor bestselleru Raději zešílet v divočině, přináší setkání s dalšími solitéry žijícími stranou civilizace. Rok a půl za nimi jezdil do oblastí od Chodska po Bílé Karpaty, od Jizerských hor po Beskydy.
Ukázky

Jako v nebi, jenže jinak

299 Kč
Ruka noci podaná
(1x)
Když cítíme obavy a zaženeme je, tak se vrátí v méně nápadné podobě, ale silnější. Pokud se začneme na krizi připravovat, kupodivu pocítíme ulehčení. Tato kniha je o rodinné přípravě na krizi, která možná nikdy nenastane.
Ukázky

Ruka noci podaná

299 Kč
Až se ti zatočí hlava
(3x)
Temně groteskní příběh, v němž o sebe křísnou dva muži z opačných táborů společenského spektra a pak se začnou dít věci. Příběh Štindlovy knihy se odvíjí na pomezí satiry, hororu, psychodramatu i road movie.
Ukázky

Až se ti zatočí hlava

188 Kč
Skvělá partie
Terri Rayburnová je dívka s jistou pověstí. Nezaslouží si ji, ale protože vyrostla na předměstí Summer Hillu, ví, jak to v maloměstě chodí.
Ukázky

Skvělá partie

209 Kč
Teorie podivnosti
(12x)
Vypravěčka Ada Sabová, mladá vědkyně z „Ústavu mezioborových studií člověka“, je v mnohém typickou (nikoli však stereotypní) moderní intelektuálkou, která se pokouší vybalancovat osobní život a kariéru.
Ukázky

Teorie podivnosti

198 Kč
Dcery nové doby
(7x)
Příběh čtyř přítelkyň narozených kolem roku 1900 a žijících v Hamburku je bohatou rodinnou ságou odvíjející se na pozadí dvou světových válek a tragických německých dějin 20. století.
Ukázky

Dcery nové doby

239 Kč
Zvuky probouzení
(3x)
Kniha manželů Třešňákových vypráví příběh výchovy dcery s autismem spojeným s mentální retardací a vážnými projevy chování. Není primárně svědectvím o autismu, ale spíše o hledání rovnováhy v extrémně náročné životní situaci.
Ukázky

Zvuky probouzení

199 Kč
Trochu jiná slečna Bridgertonová
(1x)
Poppy Bridgertonová je energická mladá dáma s jasnými názory a s dobrodružnou povahou. Z pohledu společnosti má věk na vdávání, a tak by si co nevidět měla najít nápadníka. Jenomže Poppy se rozhodne, že její nastávající musí mít stejné zájmy a podobně dobrodružnou povahu jako ona.
Ukázky

Trochu jiná slečna Bridgertonová

199 Kč
Zvony Londýna
(1x)
Peter Grant, londýnský detektiv a čarodějnický učeň, nyní hraje klíčovou roli v bezprecedentní operaci bezpečnostních sil, která má Muže bez tváře dostat před soud.
Ukázky

Zvony Londýna

198 Kč
Katharinina šifra
(2x)
William Wisting jako každý rok přijíždí k domu Martina Haugena, odkud před čtyřiadvaceti lety beze stopy zmizela Haugenova manželka Katharina. Zůstal po ní jen papírek se záhadnými číslicemi a sbalený kufr. Případ se nikdy nepodařilo vyřešit – Katharina se nenašla živá ani mrtvá, Martin Haugen měl solidní alibi a ani jiné stopy nikam nevedly.
Ukázky

Katharinina šifra

279 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>