Nejprodávanější Kniha - březen 2020
druhá světová válka

Pannwitzova zpráva o atentátu na Heydricha - 11%
(1x)
Heinz Pannwitz, za války šéf oddělení pražského Gestapa, byl jmenován šéfem zvláštní komise pro vyšetřování atentátu. Jeho zpráva je tedy historicky nejcennějším dokumentem o všech okolnostech atentátu na Heydricha.
druhá světová válka

Pannwitzova zpráva o atentátu na Heydricha

143 Kč
127 Kč
S Indiánem na letounu - 11%
Syrový, vášnivý, subjektivní, místy až příliš příkrý. Takový je osobní deník stíhacího pilota Otto Hanzlíčka. Dokument, zahrnující období od června 1939 do října 1940, představuje svědectví o těch československých letcích, kteří to okupaci nevzdali.
druhá světová válka

S Indiánem na letounu

495 Kč
440 Kč
V pekle mezi ostnatými dráty - 11%
Když do polské Radomi dorazí němečtí okupanti a začínají zavádět krutá opatření proti Židům, Manny Steinberg žije s otcem, dvěma mladšími bratry a nevlastní matkou v relativním dostatku, prožívá svou první lásku, poslouchá moderní hudbu...
druhá světová válka

V pekle mezi ostnatými dráty

260 Kč
231 Kč
Zajatcem v Rusku - 11%
Dosud česky nikdy nevydané vzpomínky německého stíhače z 2. světové války. Válečné paměti Assiho Hahna, poprvé vydané v roce 1951, jsou především svědectvím o jeho životě v sovětském zajetí.
druhá světová válka

Zajatcem v Rusku

296 Kč
263 Kč
Československý odboj za druhé světové války - 11%

Volné pokračování bestselleru Českoslovenští legionáři za první světové války.

druhá světová válka
Ukázky

Československý odboj za druhé světové války

359 Kč
319 Kč
Hitlerovi inženýři
Mnoho dosud nepublikovaných fotografií ze sbírek a fotoalb někdejších "dvorních" fotografů a působivě zpracované téma, kdy autor často nechává aktéry promlouvat jejich vlastními slovy - to jsou hlavní klady této knihy.
druhá světová válka

Hitlerovi inženýři

179 Kč
Krvavý pahorek - 11%
V nesmírně obtížném terénu ostrova Guadalcanal se z klenby džungle tyčil 700 metrů dlouhý pahorek. Za ním se rozkládalo životně důležité polní Hendersonovo letiště. Pokud by padlo do rukou Japonců, znamenalo by to téměř jistou smrt nebo zajetí.
druhá světová válka

Krvavý pahorek

233 Kč
207 Kč
Praha v černém - 6%
Jedinečná práce mladého amerického historika, jež zkoumá život v Praze ovládané nacisty v době německé okupace. Autor se v této knize věnuje jak politickým, tak především hospodářským a sociálním dějinám.
druhá světová válka

Praha v černém

338 Kč
318 Kč
Zapomenuté transporty
V rozhovoru, který tvoří první část knihy, hovoří autor dokumentů Lukáš Přibyl o tom, jak složité a někdy dobrodružné bylo pátrání po svědcích.
druhá světová válka

Zapomenuté transporty

135 Kč
Bouře nad Atlantikem 2. díl
V předkládané knize autor pro čtenáře soustředil popis válečných operací Druhé světové války výhradně v Atlantiku včetně okrajových moří, jako je Baltik, Severní moře, Středozemní moře a v malé ukázce se objevilo také Černé moře.
druhá světová válka

Bouře nad Atlantikem 2. díl

44 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 36 položek
<< < 1 2 3 4 > >>