Nejprodávanější tituly - březen 2020
náboženství a myšlení

Na cestě s Jackem Kerouacem - 11%
(1x)
Spirituálně-teologické interpretace „románů z cest“ Jacka Kerouaca.
náboženství a myšlení

Na cestě s Jackem Kerouacem

89 Kč
79 Kč
Život svaté Kateřiny - 11%
Stěžejní dílo české hagiografické literatury, veršovaná legenda Život svaté Kateřiny, datovaná do třetí čtvrtiny čtrnáctého století. Reeditovaný svazek umožňuje dnešnímu čtenáři vnímat půvabný příběh duchovní lásky v původním staročeském znění.
náboženství a myšlení

Život svaté Kateřiny

296 Kč
263 Kč
Sor Juana Inés de la Cruz aneb nástrahy víry - 11%
(1x)
Výjimečný text, který na pozadí života výjmečné ženy obsáhne dějinnost barokního Mexika, jeho předkřesťanské, křesťanské či hermetické kořeny a stejně tak pohled na starý kontitent.
náboženství a myšlení
Ukázky

Sor Juana Inés de la Cruz aneb nástrahy víry

628 Kč
558 Kč
Duch a jsoucno - 11%
Předložená studie zkoumá Hegelovy výklady Aristotelovy psychologie a metafyziky ducha (nús), jež jsou rozvinuty v jeho přednáškách o dějinách filosofie.
náboženství a myšlení

Duch a jsoucno

160 Kč
142 Kč
Kopat do žuly motykou
(1x)
Kniha rozhovorů s filosofem Michaelem Hauserem se zabývá závažnými otázkami naší doby, ve které se vyhrocují rozpory současného socioekonomického a kulturního systému.
náboženství a myšlení

Kopat do žuly motykou

89 Kč
Odvaha být církví - 11%
Monografie nabízí zevrubné seznámení s životem Josefa Zvěřiny v letech 1913–1967, předkládá celoživotní bibliografii jeho publikovaných prací (včetně samizdatu) a rukopisných, resp. strojopisných materiálů.
náboženství a myšlení

Odvaha být církví

387 Kč
344 Kč
Ohlédnutí, vzpomínky a zamyšlení - 20%
Z vyprávění emeritního pražského arcibiskupa lze čerpat duchovní sílu, moudrost i životní nadhled. Vypráví o svém dětství, o složité cestě životem obyčejného člověka, ale i o činnosti v církevních a společenských kruzích.
náboženství a myšlení
Ukázky

Ohlédnutí, vzpomínky a zamyšlení

149 Kč
119 Kč
Papežové moderního věku - 20%
Publikace známého historika Jaroslava Šebka představuje působení a odkaz pontifiků, kteří vstoupili do dění ve dvacátém století a na počátku třetího tisíciletí.
náboženství a myšlení
Ukázky

Papežové moderního věku

149 Kč
119 Kč
Psaní na hladině vody - 11%
Psaní na hladině vody je zhuštěným paprskem té vroucí záře, kterou je Mooji. Uvnitř jsou obsaženy zlaté valouny moudrosti, jež byly nashromážděny za poslední desetiletí z Moojiho zápisníků a z jeho osobních setkání a satsangů po celém světě.
náboženství a myšlení

Psaní na hladině vody

252 Kč
224 Kč
Goethův světový názor - 11%
Na rozdíl od Goetha, všeobecně známého literárního klasika, geniálního básníka a spisovatele, nám tu R. Steiner předkládá téměř neznámého Goetha myslitele a badatele, Goetha praktického vědce, ku škodě filosofie a metodiky vědy zcela přehlíženého.
náboženství a myšlení

Goethův světový názor

180 Kč
160 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 39 položek
<< < 1 2 3 4 > >>