Nejprodávanější tituly - březen 2020
svět

Mallorca - Inspirace na cesty
Nový průvodce na Mallorcu vám představí to nejzajímavější z tohoto kouzelného ostrova. Díky svému klimatu je Mallorca dovolenkovým rájem, který aktivním návštěvníkům nabízí mnohem více než jen slunce, moře a pláže.
svět

Mallorca - Inspirace na cesty

206 Kč
Paříž: město lásky
Projděte se po Paříži s jedinečnou knihou, která vás obvod po obvodu provede historií i ulicemi jednoho z nejslavnějších světových měst. Autor s citem pro detail představuje Paříž jako město vášní, lásky, setkávání, naplněných i tragických vztahů na pozadí mnohdy krutých dějinných událostí, které nešetřily obyčejné měšťany, umělce ani královské rody.
svět
Ukázky

Paříž: město lásky

249 Kč
Polsko - Inspirace na cesty
Nové vydání průvodce Polskem představuje nejatraktivnější lokality. Navštivte vybraná památná místa, královská města, městečka, hrady, poznejte místní přírodu a ochutnejte zdejší speciality. Vydejte se po stopách Chopina, Koperníka nebo Schindlera...
svět

Polsko - Inspirace na cesty

233 Kč
Úchvatné světové běžecké trasy
(1x)
Pořádně si zavažte běžecké boty, neboť tato kniha vás určitě inspiruje najdete v ní popis 50 tras ve 28 zemích od Keni až po Kanadu.
svět

Úchvatné světové běžecké trasy

629 Kč
Vysokohorské túry - Západní Alpy
Aktuální průvodce pro oblast švýcarských Západních Alp nejen podrobně popisuje výstupy na vrcholy velehor, ale současně je také atraktivní publikací, nad kterou je možné i doma snít o jejich dechberoucí kráse.
svět

Vysokohorské túry - Západní Alpy

404 Kč
Antarktida
6 100 kilometrů za 57 dní nepřístupným terénem Antarktidy, přes jižní pól, úplně sám bez jakékoli pomoci. Strhující cestopis napříč nepřístupným terénem Antarktidy
svět

Antarktida

269 Kč
Budapešť

Od Budína k Pešti, od Královského paláce k Parlamentu, od Dunaje k městským sadům, od lázní Gellért až po bulvár Andrássy – hlavní město Maďarska se před vámi v mžiku otevře díky tomuto jedinečnému průvodci.

svět

Budapešť

242 Kč
Irsko - Velký průvodce
Nový velký průvodce Irskem. Po staletích pohnuté historie je dnes tento zelený ostrov oblíbenou destinací, která má návštěvníkům co nabídnout: starobylá města, ruiny hradů, kamenné kříře, malebnou přírodu a dokonce i písečné pláže.
svět

Irsko - Velký průvodce

711 Kč
Mambo? Poa! Zanzibar
Autorské duo Vladimir 518 a fotograf Tomáš Souček provede čtenáře na více než pěti stech stranách komplikovaným světem současného Zanzibaru, který byl vždy v kontextu celé východní Afriky tavícím kotlem různorodých kulturních vlivů.
svět

Mambo? Poa! Zanzibar

900 Kč
New York - Lonely Planet
Epicentrum umění. Metropole nákupů a gastronomie. Diktátor trendů. New York kraluje mnoha oborům a každému návštěvníkovi nabízí neodolatelné lahůdky.S tímto průvodcem z proslulé edice Lonely Planet se dostanete přímo k srdci města!
svět

New York - Lonely Planet

269 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 76 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>