Nejprodávanější Kniha - březen 2020
svět

Vysokohorské túry - Západní Alpy
Aktuální průvodce pro oblast švýcarských Západních Alp nejen podrobně popisuje výstupy na vrcholy velehor, ale současně je také atraktivní publikací, nad kterou je možné i doma snít o jejich dechberoucí kráse.
svět

Vysokohorské túry - Západní Alpy

404 Kč
Budapešť

Od Budína k Pešti, od Královského paláce k Parlamentu, od Dunaje k městským sadům, od lázní Gellért až po bulvár Andrássy – hlavní město Maďarska se před vámi v mžiku otevře díky tomuto jedinečnému průvodci.

svět

Budapešť

242 Kč
Irsko - Velký průvodce
Nový velký průvodce Irskem. Po staletích pohnuté historie je dnes tento zelený ostrov oblíbenou destinací, která má návštěvníkům co nabídnout: starobylá města, ruiny hradů, kamenné kříře, malebnou přírodu a dokonce i písečné pláže.
svět

Irsko - Velký průvodce

711 Kč
Mambo? Poa! Zanzibar
Autorské duo Vladimir 518 a fotograf Tomáš Souček provede čtenáře na více než pěti stech stranách komplikovaným světem současného Zanzibaru, který byl vždy v kontextu celé východní Afriky tavícím kotlem různorodých kulturních vlivů.
svět

Mambo? Poa! Zanzibar

900 Kč
New York - Lonely Planet
Epicentrum umění. Metropole nákupů a gastronomie. Diktátor trendů. New York kraluje mnoha oborům a každému návštěvníkovi nabízí neodolatelné lahůdky.S tímto průvodcem z proslulé edice Lonely Planet se dostanete přímo k srdci města!
svět

New York - Lonely Planet

269 Kč
Reykjavík - Víkend
První vydání průvodce do Reykjavíku. Nenechte si ujít náš výběr nejkrásnějších míst ve městě i v okolí! Užijte si neuvěřitelnou atmosféru, památky, architekturu i místní wellness v podobě termálních bazénů.
svět

Reykjavík - Víkend

251 Kč
Rozhlednovým rájem 2019
(1x)
Vzhůru na rozhledny – na kole, pěšky, vlakem, autem i lanovkou.
V další rozhlednové knize jsou představeny nové a krásné rozhledny postavené v letech 2016 - 2019 a také rozhledny v této době přestavěné či opravené.
svět

Rozhlednovým rájem 2019

62 Kč
Tajemství plzeňských vod
Kniha o plzeňských řekách, potocích, studánkách, rybnících a nádržích volně navazuje na předchozí dílo Jana Hajšmana Tajemství plzeňských kopců. Kniha představí jejich historii i současnost, stavby na jejich březích, události, které se tam staly.
svět
Ukázky

Tajemství plzeňských vod

179 Kč
Thajsko - Inspirace na cesty
Thajsko je zhruba stejně velké jako Francie, a když sem vyrazíte na dovolenou, věřte, že nebudete zklamaní. Čekají na vás deštné pralesy, pulzující velkoměsta, nádherná přímořská letoviska i proslulá thajská kuchyně.
svět

Thajsko - Inspirace na cesty

206 Kč
Vive la France!
Poznejte Francii z netradičního úhlu – očima jejího milovníka a znalce Jiřího Žáka. Originální průvodce francouzskou kulturou
svět

Vive la France!

359 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 57 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>