Nejprodávanější tituly - březen 2020
romány

S cejchem vraha
Lukáš Trobl z Květnice, syn z nepříliš významného českého rodu, se po studiích na evangelické univerzitě v Heidelberku vrací do Čech a uchází se o místo na císařském dvoře.
romány

S cejchem vraha

260 Kč
Dlouhá cesta
V září 1793 ovládli Francii jakobíni a jejich téměř roční soupeření o moc s girondisty vyvolalo novou vlnu poprav. Pod gilotinou skončilo téměř dvacet tisíc lidí.
romány

Dlouhá cesta

305 Kč
Rozum a cit
(2x)
Anglie na počátku 19. století vypadá jako krásný rozlehlý park s rodinnými sídly, v nichž žijí šťastní a laskaví lidé. Ale všechno není tak idylické, jak se zprvu jeví. Román v novém překladu Kateřiny Hilské.
romány

Rozum a cit

314 Kč
Černobíle
(1x)
S předsudky v mysli bojuje snad každý z nás, a tak i na první pohled nevinný, bezvýznamný incident může mít dalekosáhlé následky. Emin pohled na svět je ovlivněný temným stínem, který ji nutí reagovat zcela iracionálně.
romány
Ukázky

Černobíle

199 Kč
Tak daleko, tak blízko
Třicátnice Tereza si píše deník ve Španělsku, její matka Hana zaznamenává své myšlenky v Praze. Dělí je od sebe půlka Evropy a spousta nevyřčených vět. Rozešly se jejich cesty proto, aby se jednou vzájemně pochopily a byly si opět blíž? Ani svatba s cizincem a mateřství Tereze její sen o novém životě nesplní.
romány
Ukázky

Tak daleko, tak blízko

199 Kč
Život plný iluzí
Aneta má nepříjemné tušení, že v jejím manželství něco nehraje. Čtyři kamarádky se sejdou po letech… a pravda vyplouvá na povrch.
romány

Život plný iluzí

269 Kč
Chvála macechy
(2x)
Erotický román Chvála macechy líčí manželské peripetie dobře situovaného páru smyslné doni Lucrecie a pedanta dona Rigoberta, posedlého tělesnou hygienou, milovníka erotických výtvarných děl.
romány

Chvála macechy

223 Kč
Spodní proudy
Zane a jeho sestra Britt vyrůstají v luxusním domě u horského jezera. Jejich otec je vážený občan a celá rodina budí dojem dokonalosti. Jen obě děti znají pravdu – otec je s tichým souhlasem matky léta týrá.
romány

Spodní proudy

332 Kč
Spolubydlící
(2x)
Když svatbou vztah nekončí, ale teprve začíná… Holland Bakkerová má byteček na Manhattanu, nenáročnou asistentskou práci v divadle a touhu stát se spisovatelkou. Už šest měsíců ale nenapsala ani řádku...
romány

Spolubydlící

52 Kč
Velký Gatsby
(3x)
Velký Gatsby - jedno z nejznámějších děl moderní americké literatury - má roku 2013 hned dve premiéry: dílo vychází v novém, moderním překladu Martina Pokorného a do kin přichází hvězdná filmová adaptace.
romány

Velký Gatsby

296 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 106 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>