Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - březen 2020
historické romány

Baudolino - 6%
(10x)
V románu se autor slavného Jména růže opět vrací do středověku. Vesnický uličník Baudolino, rodák ze severní Itálie, se v lese setkává s Fridrichem Barbarossou ...
historické romány

Baudolino

331 Kč
311 Kč
O udatných skutcích norských křižáků - 11%
(2x)
Dramatické události krvavých bojů mezi Severem a Jihem či Západem a Východem na úsvitu nové epochy nahlédne čtenář očima řady historických i fiktivních postav.
historické romány

O udatných skutcích norských křižáků

350 Kč
311 Kč
Poslední batalion - 11%
(1x)
Viktor Koutecký z Lichovic, představitel důstojnického sboru rakousko-uherské armády žije tak, jako by každý den měl být tím posledním.
historické romány

Poslední batalion

296 Kč
263 Kč
Bouřlivé časy - 11%
(1x)
Staré venkovské sídlo, svatba a množství vzpomínek, v nichž ožívají minulé časy. Na sídle Dranitz zvoní svatební zvony. Franziska a Walter jsou po dlouhých letech konečně svoji. Všechno mohlo být krásné nebýt rodiny, která se odmítá usmířit.
historické romány

Bouřlivé časy

359 Kč
319 Kč
Jed pro kralevice - 11%
Dvanáct mužů z blízkosti kralevice Karla zemřelo na hostině pořádané v augustiniánském klášteře v italské Padově. Kdo a proč se pokusil odstranit prvorozeného syna českého krále?
historické romány

Jed pro kralevice

251 Kč
223 Kč
Ohnivý sloup - 11%
(1x)
Po Pilířích země a Na věky věků, celosvětově oblíbených historických ságách od bestselleristy Kena Folletta, přichází Ohnivý sloup, třetí rozvětvený příběh zasazený do anglického městečka Kingsbridge, příběh mocných panovníků i jejich nepostradatelných pomocníků, příběh plný intrik, vražd a zrady, ale také lásky, přátelství a naděje.
historické romány

Ohnivý sloup

314 Kč
279 Kč
Přemyslovci 5 - Království neumírá - 11%
Královská sága Přemyslovci končí knihou Království neumírá (1291-1309) a spojuje romány Žebrák se stříbrnou holí a Královský nach tě neochrání.
historické romány

Přemyslovci 5 - Království neumírá

449 Kč
399 Kč
Nestvůra z Essexu - 11%
(4x)
Londýn 1893. Když mladá Cora Seaborneová ovdoví, je to pro ni spíš úleva než rána. Nešťastné manželství i život ve městě ji ubíjely (někdy až příliš doslovně), a tak pro ni pobyt na venkově v Essexu, představuje novou naději na světlejší zítřky.
historické romány

Nestvůra z Essexu

358 Kč
318 Kč
Pád titánů - 11%
(1x)
První část monumentální historické ságy Století, v níž bestsellerista Ken Follett (Pilíře země, Na věky věků) poutavým, jímavým a zároveň napínavým způsobem mapuje fiktivní osudy několika rodin v různých částech světa, jež byly dramaticky poznamenány moderními dějinami.
historické romány

Pád titánů

539 Kč
479 Kč
Mise Sinaj
Dva vědci – jeden v Amsterdamu a druhý v Atlantě – jsou zavražděni. Zpočátku se zdá, že mezi nimi existuje jediná spojitost: Lang Reilly. Koneckonců oba muži pracovali pro jeho nadaci. Jenže když někdo po Langovi pro výstrahu vystřelí, jen podpoří je
historické romány

Mise Sinaj

134 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 77 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>