Nejprodávanější hudba - březen 2020

Happy Street 3rd Edition 1 Class Audio CDs (3)
Happy Street je úspěšná řada učebnic pro děti, které už jsou schopny začít číst a psát v angličtině. V učebnicích Happy Street děti pronikají do světa postav známých z Happy House v širším kontextu a poznávají také souseda Grega a jeho pejska Flossy.

Happy Street 3rd Edition 1 Class Audio CDs (3)

1 046 Kč
Studánko rubínko
Studánko rubínko je počinem Jiřího Pavlici a Hradišťanu v kategorii hudby pro děti. Tři desítky písní na verše Jana Skácela, Františka Halase, Miloslava Bureše, Věry Provazníkové, Františka Nechvátala a lidovou poezii, které nás provedou jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana.

Studánko rubínko

269 Kč
Chit Chat  2 Class Audio CDs
Dvoudílný motivující kurz pro žáky ze 3. nebo 4. tříd ZŠ, který rozvíjí všechny řečové dovednosti: mluvení a poslech, čtení i psaní.

Chit Chat 2 Class Audio CDs

666 Kč
Jako Šántidéví
Autorka, která měla hudbu v krvi. Byla schopná s neuvěřitelnou lehkostí napsat píseň v jakémkoliv myslitelném stylu a naprosto bezchybně a autenticky ji zazpívat. Album Jako Šantidéví bylo její poslední.

Jako Šántidéví

269 Kč
Look At Yourself
Třetí album Uriah Heep dostalo název „Look At Yourself“ a vyšlo v září 1971. Je považováno za jeden z vrcholů kapely. Nyní u příležitosti padesátého výročí vychází na čirém vinylu.

Look At Yourself

710 Kč
Gigaton
Jedna z nejpopulárnějších kapel 90. let Pearl Jam vydává v pořadí jedenácté album Gigaton.

Gigaton

1 196 Kč
Jazz
Jedna z nejlepších dlouhohrajících desek Gustava Broma, nazvaná stručně a výstižně Jazz, zachycuje špičkový brněnský orchestr ve velice tvůrčím období poloviny šedesátých let.

Jazz

225 Kč
Jazz Rock Line 1971-1981
To nejlepší z české rock, jazz, blues, ...

Jazz Rock Line 1971-1981

316 Kč
Master Of The Moon
Heavymetalová skupina, kterou založili zpěvák Ronnie James Dio a bubeník Vinny Appice po jejich odchodu od Black Sabbath.

Master Of The Moon

431 Kč
Modrý vrch
V poradí štvrtý štúdiový album Deža Ursinyho Modrý vrch pôvodne vyšiel v roku 1981.

Modrý vrch

287 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 96 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>