Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
zdraví a životní styl

Jak k nám tělo promlouvá - 20%
Kniha zkušené terapeutky vám odhalí, že za fyzickými potížemi často stojí negativní emoce, přehnané nároky na sebe, rodinné a pracovní problémy, stres a další trápení, která si často ani neuvědomujeme.
zdraví a životní styl
Ukázky

Jak k nám tělo promlouvá

297 Kč
238 Kč
Krásná tvář - 20%
Lucie van Koten, bioblogerka a známá propagátorka přírodní kosmetiky, a Michaela Dombrovská, lektorka jógy a autorka knih inspirovaných jógovým přístupem k životu, spojily své znalosti v ojedinělé publikaci, která vás provede přírodní péčí o pleť a obličej.
zdraví a životní styl
Ukázky

Krásná tvář

249 Kč
199 Kč
Léčení silou přírody - 20%
(1x)
Andreas Michalsen, primář Immanuelovy nemocnice v Berlíně a profesor klinické přírodní medicíny v berlínské univerzitní nemocnici Charité, podrobil vědeckému průzkumu tradiční postupy, jako je léčba pijavicemi, pouštění žilou, jóga či půst.
zdraví a životní styl
Ukázky

Léčení silou přírody

295 Kč
236 Kč
Myslet srdcem - 20%
(4x)
Když Jitka onemocní vážnou autoimunitní nemocí, řeší to neortodoxně. Místo lékařů poslechne hlas svého srdce, který ji nabádá ukončit dlouholetý partnerský vztah, opustit domov a odjet sama do Latinské Ameriky.
zdraví a životní styl
Ukázky

Myslet srdcem

239 Kč
191 Kč
Pomalá dieta - 20%
V Pomalé dietě Marc David ukazuje nový způsob, jak porozumět našemu vztahu k jídlu. Zaměřuje se na kvalitu a na možnosti, jak skrze potěšení z jídla proměnit a vylepšit metabolismus.
zdraví a životní styl
Ukázky

Pomalá dieta

240 Kč
192 Kč
Tajemství krásy Korejek - 20%
Zdravou a zářivou pleť můžeš mít i ty!
zdraví a životní styl
Ukázky

Tajemství krásy Korejek

254 Kč
203 Kč
Doba jedová 9 - 20%
Je „bílé zlato“ ve skutečnosti „bílým jedem“? Stali jsme se oběťmi nedozírné manipulace? Nezáleží na tom, zda se jedná o běžný řepný, třtinový či konzumní cukr, takzvanou sacharózu, či vysokofruktózový kukuřičný sirup.
zdraví a životní styl
Ukázky

Doba jedová 9

199 Kč
159 Kč
Kondiční trénink ve sportovních hrách - 20%
Kniha je určena především trenérům týmů různých výkonnostních úrovní sportovních her, sportovcům a studentům tělovýchovných fakult i sportovních kurzů.
zdraví a životní styl
Ukázky

Kondiční trénink ve sportovních hrách

203 Kč
162 Kč
Nemoci střev - 20%
Publikace je souhrnným dílem pojednávajícím o nemocech střeva, má jasnou, přehlednou strukturu, je rozčleněna na část obecnou a část speciální.
zdraví a životní styl
Ukázky

Nemoci střev

1 274 Kč
1 019 Kč
Sportovní výživa do kapsy - 20%
Každý sportovec by měl ovládat zásady a pravidla z výživového poradenství a k jejich praktickému využití slouží celá řada tabulek, schémat, seznamů a přehledů, od nutričních hodnot základních potravin, přes množství potřebných vitaminů a minerálů, přehledu suplementů, proteinových doplňků, až po slovník nutričních pojmů a anglických výrazů ve sportovní výživě.
zdraví a životní styl
Ukázky

Sportovní výživa do kapsy

127 Kč
102 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 73 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>