Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2020
hudba

Ještě to neskončilo - 11%
(1x)
Vladimír Veit ve své knize s výstižným podtitulem Ze života jednoho českého písničkáře nabízí čtenáři koláž svých písňových textů a vzpomínek na dětství, mládí a vlastní písničkářské začátky.
hudba

Ještě to neskončilo

315 Kč
280 Kč
Nejraději mne tituloval indiánem - 11%
Kniha představuje první kompletní vydání jedinečného zdroje k poznání osobnosti Antonína Dvořáka, a sice korespondence, kterou o Dvořákovi vedl jeho věrný pomocník za amerického pobytu, vynikající violista Josef Jan Kovařík s Dvořákovým životopiscem.
hudba

Nejraději mne tituloval indiánem

356 Kč
316 Kč
Alternativa I - 11%
(1x)
Kniha hudebníka Mikoláše Chadimy ALTERNATIVA se stala jedním z nejvýznamnějších svědectví o českém rocku sedmdesátých let. První svazek plánovaného dvoudílného vydání mapuje autorovy hudební začátky a končí rokem 1981.
hudba

Alternativa I

441 Kč
392 Kč
Daniel Hůlka: Diagnóza Blíženec - 11%
Netradiční biografie Daniela Hůlky z pera Miroslavy Besserové, v níž nám autorka formou otázek a odpovědí plasticky přibližuje osobnost tohoto populárního umělce, narozeného ve znamení Blížence, jeho profesní, ale i soukromý život.
hudba

Daniel Hůlka: Diagnóza Blíženec

224 Kč
199 Kč
Já, písničkář 2 - 11%
Já, písničkář 2 je zbrusu novým zpěvníkem Tomáše Kluse a obsahuje noty i akordy k desce Racek i nově vycházející Proměnamě.
hudba

Já, písničkář 2

179 Kč
159 Kč
Od Sepultury k Soulfly - 11%
Metalová legenda Max Cavalera, frontman Sepultury a Soulfly, přichází s brutálně upřímným ohlédnutím za více než třicetiletým působením na světové hudební scéně.
hudba

Od Sepultury k Soulfly

313 Kč
278 Kč
Pražské hudební světy - 11%
Pražské hudební světy jsou první knihou, která se věnuje hudbě v Praze z jiné než hudebně historické perspektivy: K hudebním událostem dnešní Prahy přistupuje z pozice etnomuzikologie, někdy nazývané také hudební antropologie.
hudba

Pražské hudební světy

293 Kč
260 Kč
Zuby nehty - 11%
První souborné vydání textů legendárního dívčího (či dámského) seskupení od Plynu přes Dybbuk až k současným Zubům nehtům. Obsahuje předmluvy Miroslava Waneka, Petra Slabého a Vojtěcha Lindaura, řadu dobových textů z tiskl, kompletní historii,...
hudba

Zuby nehty

268 Kč
238 Kč
Rotten - 6%
Autobiografie Johnnyho Rottena (vlastním jménem John Lydon) popisuje, jak se z původně nesmělého až zakřinutého kluka vyrůstajícího v chudém prostředí londýnské pracující třídy stala v hudebním světě respektovaná ikona britské punkové scény 70.let.
hudba

Rotten

338 Kč
318 Kč
Výlov šuplíka - 6%
Miroslav Wanek patří k nejosobitějším a nejuznávanějším českým rockovým textařům. Kniha Výlov šuplíka nejen shrnuje jeho texty pro skupiny Už jsme doma, FPB, Divize T a Pluto, ale také mapuje Wanekovu tvůří kariéru v šesti obsáhlých rozhovorech.
hudba

Výlov šuplíka

253 Kč
238 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>