Nejprodávanější knihy - březen 2020

Sněžím! Deník bílé mafie
(4x)
Přední český investigativní novinář Radek Kedroň, který před pár lety debutoval knihou Operace Rath, se nyní zaměřil na rozkrytí machinací a korupce v českém zdravotnictví, kterým často bez kontroly procházejí miliardy korun z veřejných peněz.
Ukázky

Sněžím! Deník bílé mafie

314 Kč
Hvězdné karty Lindy Goodman
(1x)
Kniha a 33 divinačních karet inspirovaných astrologickým a numerologickým učením Lindy Goodman.

Hvězdné karty Lindy Goodman

280 Kč
Jak si postavit auto
(12x)
Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána. V příběhu, kde během stavby musí překonávat mnoho různých překážek, se čtenář dozví, jak je sestrojen a jak funguje automobil.
Ukázky

Jak si postavit auto

253 Kč
Hotýlek
(12x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
Ukázky

Hotýlek

359 Kč
Cítit znovu
(2x)
Sawyer Dixonová je mladá, docela drsná – a sama. Od smrti rodičů si k sobě nikoho nepustí blíž. To se ale změní, když se seznámí s Isaacem Grantem. Nerdovské brýle s tlustou obroučkou, dost divně oblečený, vlastně je úplný opak jejího obvyklého typu.

Cítit znovu

359 Kč
Dějiny města Šumperka
(2x)
Harrer byl členem šumperského muzejního spolku a rovněž inicioval vznik městského archivu. Studiem archivního materiálu i muzejních sbírek načerpal rozsáhlé znalosti z městské historie.

Dějiny města Šumperka

448 Kč
Vnitřní svět vítězů
(1x)
Co rozhoduje o vítězích mezi nejlepšími?

Vnitřní svět vítězů

359 Kč
Najděte si svého marťana
(12x)
V knize Marka Hermana objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
Ukázky

Najděte si svého marťana

260 Kč
Lunapark
(5x)
Berlín 1934: Pod železničním mostem je nalezen mrtvý příslušník SA. Na zdi nad ním se skví komunistické heslo. Tajná státní policie vychází z politicky motivované vraždy, ale komisař Gereon Rath se rozhodně vést vyšetřování jiným směrem.

Lunapark

404 Kč
Šváb
„Když se Jim Sams – chytrý, ale v žádném případě nějak zvlášť důmyslný tvor – jednou ráno probudil z nepokojných snů, shledal, že se v posteli proměnil v jakousi nestvůrnou obludu…“ Odkazem na Kafkovu Proměnu rozehrává anglický prozaik krátký příběh.

Šváb

233 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>