Nejprodávanější tituly - březen 2020
sci-fi

Horův vzestup
Po tisících let expanzí a konkvist je lidské Impérium na vrcholu. Císař, který dosáhl svého snu pro lidstvo, předá otěže moci svému vrchnímu veliteli Horovi a zamíří zpátky na Terru.
sci-fi
Ukázky

Horův vzestup

149 Kč
Ravenor
(2x)
První díl série o inkvizitoru Ravenorovi navazující na trilogii Eisenhorn (Xenos, Malleus a Hereticus) ze světa Warhammeru 40 000.
sci-fi
Ukázky

Ravenor

149 Kč
Ravenor: Návrat
(2x)
Druhá část trilogie Ravenor ze světa Warhammeru 40 000.
sci-fi
Ukázky

Ravenor: Návrat

149 Kč
Ravenor: Odpadlík
(3x)
Inkvizitor Ravenor pokračuje v pronásledování arcikacíře Zygmunta Molotcha – a lov na něj se pro něj změnil v posedlost. Touha ulovit svou kořist jej ovládá natolik, že neuposlechl přímý rozkaz Inkvizice a stal se i s celým svým týmem odpadlíkem.
sci-fi
Ukázky

Ravenor: Odpadlík

149 Kč
Cogheart
(4x)
Some secrets change the world in a heartbeat. Lilys life is in mortal peril. Her father is missing and now silver-eyed men stalk her through the shadows. What could they want from her? With her friends - Robert, the clockmakers son, and Malkin, her m
sci-fi

Cogheart

194 Kč
Nanos
Německo 2028: Obyvatelstvo je poslušné. Díky nanočásticím v potravinách a pitné vodě věří lidé všemu, co jim vládnoucí strana namluví. Jen málo lidí je „free“, tedy rezistentních proti manipulativním nanos – a ti se přidávají k rebelům bojujícím prot
sci-fi

Nanos

359 Kč
Antihrdina
Sedmadvacetiletý Antti Hrdina přijíždí do konzumního KoroNova ze severní země zvané Utopie, která je založená na ideologických heslech a obrovských obětech, díky nimž mohou lidé, zvířata i rostliny žít v náručí Matky přírody.
sci-fi

Antihrdina

449 Kč
Bakly – V objetí smrti
Bakly je kupodivu stále naživu, v jím vyvolané válce podsvětí se zaplétá do spirály násilí stále hlouběji a hlouběji a nehledá cestu ven. Jen blízkost smrti ho udržuje na hranici příčetnosti.
sci-fi

Bakly – V objetí smrti

323 Kč
Borne
Strhující román z blízké budoucnosti od autora oceňované trilogie Jižní Zóna se odehrává v nebezpečných rozvalinách někdejšího města, v nichž obezřetně shání obživu mladá Rachel.
sci-fi
Ukázky

Borne

313 Kč
Hegemonův stín
(1x)
...Nepřátelé byli vyhlazeni, Bitevní škola zrušena. Děti se vracejí domů, ke svým rodinám, rozptýleným po celé Zemi. Až na Endera… Jakmile nebezpečí pominulo, Země se opět stává bitevním polem.
sci-fi

Hegemonův stín

313 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 273 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 28 > >>