Nejprodávanější Kniha - březen 2020
sci-fi

Plyšákokalypsa - 11%
(1x)

Nedávno skončila válka, kterou hračky rozpoutaly proti lidstvu. A hračky v ní zvítězily…

Plyšáci, panenky, roboti, ale i malí plastoví vojáčci už měli plné zuby toho, že s nimi rozmazlené děti zacházely jako s pouhými věcmi.

sci-fi

Plyšákokalypsa

224 Kč
199 Kč
Jenom lidé - 11%
(1x)
Doktorka Rose Franklinová v dětství náhodou objevila v zemi zakopanou obrovskou kovovou ruku. Později jako vědkyně řídila tým, který vypátral další části ohromného těla, které společně tvoří Themis: gigantického robota mimozemského původu.
sci-fi

Jenom lidé

269 Kč
239 Kč
Za modrým horizontem událostí - 11%
(1x)
Ve volném pokračování jedné z nejslavnějších ság žánru science fiction se opět setkáváme s Robinettem Broadheadem, který sice pohádkově zbohatl, artefakty Heecheeů mu ale přesto nedávají spát.
sci-fi

Za modrým horizontem událostí

268 Kč
238 Kč
Kvazi - 11%
(1x)
Sergej Lukjaněnko dovedně kombinuje žánr zombie apokalypsy s prvky detektivky a špionážního thrilleru. Výsledkem je neobyčejně čtivý mix.
sci-fi

Kvazi

268 Kč
238 Kč
Pád Hyperionu - 11%
(2x)
Mezihvězdná válka mezi Hegemonií člověka a kdysi lidskými Vyvrženci započala. Poutníci na dlouhé cestě za Štírem odvyprávěli své příběhy. Došlo i k odhalení totožnosti zrádce, jenž se měl mezi poutníky nacházet.
sci-fi
Ukázky

Pád Hyperionu

394 Kč
350 Kč
Pandemie - 41%
Loď pobřežní stráže Spojených států objeví na dně Severního ledového oceánu vrak ponorky, v jejímž nitru jsou následně nalezeny důkazy vědeckého pokusu,který od základů změní naše chápání lidstva...
sci-fi
Ukázky

Pandemie

318 Kč
189 Kč
2010:Druhá vesmírná odysea - 11%
(5x)
Ke kosmické lodi Discovery, osamoceně plující hlubokým vesmírem od doby, co David Bowman prošel „Hvězdnou bránou“, se vydává nová mezinárodní expedice. Jedním z cílů výpravy je objasnění tragických událostí, které se na Discovery odehrály.
sci-fi

2010:Druhá vesmírná odysea

268 Kč
238 Kč
Dědečkové - 11%

Tato knížka byla napsána na počest všech dědečků bývalých, současných i budoucích a v tomto ohledu je v rámci české literatury i českého komiksu unikátní.

sci-fi

Dědečkové

378 Kč
336 Kč
Dlouhá cesta na malou, rozzlobenou planetu - 11%
(1x)
Když se Rosemary Harperová připojí k posádce Poutníka, nečeká toho moc. Touží jen po malém, klidném místě, které by mohla na chvíli nazývat domovem, po dobrodružství v dalekých koutech galaxie a odstupu od problematické minulosti.
sci-fi

Dlouhá cesta na malou, rozzlobenou planetu

332 Kč
295 Kč
Hyperion - 11%
(4x)
Ke kolonizovaným planetám pod správou Hegemonie Člověka se blíží mohutná invaze Vyvrženců, kdysi obyčejných lidí, nyní proměněných pro život v hlubinách vesmíru. Nadcházející válečný konflikt hodlají využít ke splnění vlastních, těžko srozumitelných
sci-fi
Ukázky

Hyperion

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 188 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 19 > >>