Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2020
sci-fi

Plyšákokalypsa
(1x)

Nedávno skončila válka, kterou hračky rozpoutaly proti lidstvu. A hračky v ní zvítězily…

Plyšáci, panenky, roboti, ale i malí plastoví vojáčci už měli plné zuby toho, že s nimi rozmazlené děti zacházely jako s pouhými věcmi.

sci-fi

Plyšákokalypsa

224 Kč
Jenom lidé
(1x)
Doktorka Rose Franklinová v dětství náhodou objevila v zemi zakopanou obrovskou kovovou ruku. Později jako vědkyně řídila tým, který vypátral další části ohromného těla, které společně tvoří Themis: gigantického robota mimozemského původu.
sci-fi

Jenom lidé

269 Kč
Za modrým horizontem událostí
(1x)
Ve volném pokračování jedné z nejslavnějších ság žánru science fiction se opět setkáváme s Robinettem Broadheadem, který sice pohádkově zbohatl, artefakty Heecheeů mu ale přesto nedávají spát.
sci-fi

Za modrým horizontem událostí

268 Kč
Kvazi
(1x)
Sergej Lukjaněnko dovedně kombinuje žánr zombie apokalypsy s prvky detektivky a špionážního thrilleru. Výsledkem je neobyčejně čtivý mix.
sci-fi

Kvazi

268 Kč
Pandemie
Loď pobřežní stráže Spojených států objeví na dně Severního ledového oceánu vrak ponorky, v jejímž nitru jsou následně nalezeny důkazy vědeckého pokusu,který od základů změní naše chápání lidstva...
sci-fi
Ukázky

Pandemie

358 Kč
2010:Druhá vesmírná odysea
(5x)
Ke kosmické lodi Discovery, osamoceně plující hlubokým vesmírem od doby, co David Bowman prošel „Hvězdnou bránou“, se vydává nová mezinárodní expedice. Jedním z cílů výpravy je objasnění tragických událostí, které se na Discovery odehrály.
sci-fi

2010:Druhá vesmírná odysea

268 Kč
Dědečkové

Tato knížka byla napsána na počest všech dědečků bývalých, současných i budoucích a v tomto ohledu je v rámci české literatury i českého komiksu unikátní.

sci-fi

Dědečkové

378 Kč
Dlouhá cesta na malou, rozzlobenou planetu
(1x)
Když se Rosemary Harperová připojí k posádce Poutníka, nečeká toho moc. Touží jen po malém, klidném místě, které by mohla na chvíli nazývat domovem, po dobrodružství v dalekých koutech galaxie a odstupu od problematické minulosti.
sci-fi

Dlouhá cesta na malou, rozzlobenou planetu

332 Kč
Moonlocket
(4x)
When infamous escapologist Jack Door breaks out from Pentonville Prison, he sets out for the town of Brackenbridge, determined to find his missing treasure - the Moonlocket.
sci-fi

Moonlocket

194 Kč
Volání do zbraně
Poručík Travis Long z Mantichrského královského námořnictva je člověk, který má rád uspořádaný vesmír. Takový, kde se lidé řídí pravidly. Naneštěstí žije ve skutečném vesmíru.
sci-fi

Volání do zbraně

314 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 181 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 19 > >>