Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2020
zoologie

Dravci, sokoli a sovy
Kniha přibližuje zájemci o dravé ptáky (živící se lovem živé kořisti, případně požíráním mršin či jiné potravy) z celosvětově cca 500 známých druhů přes 100 ptáků. Přednost byla dána těm, kteří se vyskytují v naší krajině.
zoologie

Dravci, sokoli a sovy

539 Kč
Geniální psi
Seznámíme se se psy, kteří zvládli tisíce slov a zaměříme se i na to, jak psy cvičit. Nechybí ani trocha historie: Jak se vůbec z vlka stal pes a co všechno může obnášet domestikace?
zoologie

Geniální psi

313 Kč
Medovice a včely
Na celkové produkci medu se u nás významně podílí tzv. lesní med. Je to med z medovice, sladké tekutiny, kterou včely sbírají na jehličí a listech stromů. Vytváří ji hmyz (mšice, červci, mery) žijící na lesních dřevinách.
zoologie

Medovice a včely

252 Kč
Život se psem není pod psa
Zábavná a poučná kniha významného zoologa a zakladatele etologie,jež potěší milovníky psů a všechny, kteří se zajímají o chování zvířat.
zoologie
Ukázky

Život se psem není pod psa

233 Kč
Lesní ptáci
Lesní ptáci jsou přirozenou ekologickou skupinou, která patří k druhově nejbohatším. Při jarní jitřní návštěvě lesa vidíme a hlavně slyšíme nejrůznější ptačí druhy. Kniha nás seznamuje s těmito opeřenými obyvateli lesa.
zoologie

Lesní ptáci

224 Kč
Atlas migrace ptáků ČR a SR
Autoři touto knihou zpřístupňují široké veřejnosti výsledky kroužkování ptáků a po švédsku, Velké Británii, Norsku a Dánsku jsme dalším státem, který vydal publikaci tohoto zaměření. úvodní část je věnována historii a metodice kroužkování ptáků.
zoologie

Atlas migrace ptáků ČR a SR

584 Kč
Savci
Kniha známého zoologa RNDr. Ing. L. Dobroruky podává kopletní přehled o savcích žijících v Evropě a při pobřeží Středozemního moře.
zoologie

Savci

269 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 47 položek
<< < 1 .. 3 4 5