Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
naučná, odborná a učebnice

Tajemné pouto mezi člověkem a přírodou - 20%
Peter Wohlleben čtenářům opět s využitím nejnovějších vědeckých poznatků a v kontextu svých vlastních zkušeností otevírá oči pro podivuhodné jevy přírody a ukazuje, jak blízcí si my lidé s přírodou jsme a nakolik s ní zůstáváme propojení.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Tajemné pouto mezi člověkem a přírodou

295 Kč
236 Kč
Vulvou porodní asistentky - 20%

Průvodce závěrečnou fází těhotenství a porodem, který Vás připraví na všechno Zkušená porodní asistentka a blogerka Alžběta Samková ví o rození dětí první i poslední. Všem budoucím maminkám srozumitelným stylem předává informace, jak se připravit na porod, aby ho co nejlépe zvládly.

naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Vulvou porodní asistentky

249 Kč
199 Kč
Labyrint pohybu - 20%
(4x)
Knižní rozhovor s renomovaným fyzioterapeutem prof. Kolářem.„Hýbeme se buď málo, nebo špatně a pohyb se vytrácí nejen ze života, ale i z medicíny,“tvrdí profesor Pavel Kolář, renomovaný fyzioterapeut, který už třicet let působí na poli rehabilitační medicíny, potažmo i té sportovní.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Labyrint pohybu

249 Kč
199 Kč
Hluboká práce - 20%
(4x)
Hluboká práce vám umožní rychle pochopit složité koncepty a vytvářet lepší výstupy v kratším čase, díky čemuž se zlepšíte v tom, co děláte, a získáte pocit skutečného naplnění z mistrně odvedené práce. Jde vlastně o jakousi superschopnost („nové IQ“)
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Hluboká práce

239 Kč
191 Kč
SARS - 20%
Publikace představuje v naší literatuře první ucelené a velmi kvalitní literární zpracování průběhu pandemie 21. století a zároveň podává důležité informace o nutnosti pečlivé surveillance v období post-epidemickém nejen ve světě, ale i v ČR.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

SARS

137 Kč
110 Kč
Já, doktor(in) - 20%
(2x)

Jak lékaři přicházejí o iluze Žít v cizině znamená boj, tvrdou dřinu, samotu i odvahu. Člověk se musí vzdát spousty věcí a obětovat se pro druhé. Své o tom ví i Kateřina Karolová, vítězka ankety Žena roku 2018. Tři roky pracovala jako dětská lékařka v německé nemocnici a své zkušenosti popsala v blogu, který byl čtenáři idnes.cz zvolen v roce 2018 nejlepším Nováčkem roku. Výběr z něj najdete v této knize.

naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Já, doktor(in)

209 Kč
167 Kč
Než přišel Hitler - 20%
(1x)

Posledních deset týdnů Výmarské republiky v nervy drásajícím zpracování Výmarská republika se na přelomu let 1932 a 1933 otřásá: Ekonomika krachuje, politická situace je přinejmenším napjatá a v ulicích zuří potyčky mezi komunisty a národními socialisty. V budově Říšského sněmu vrcholí zápas o moc. Poznejte příběh deseti týdnů, během nichž pět mužů přivedlo Výmarskou republiku na kolena...

naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Než přišel Hitler

249 Kč
199 Kč
Stín v nás - 20%
Ten, kdo si neuvědomuje vlastní stín, ho často promítá na druhé – třeba na cizince. Integrovat vlastní stín znamená překonat úzkost a paradoxně jí odebrat sílu.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Stín v nás

223 Kč
178 Kč
Léčba informací - 20%
(4x)
Myslíte, že jen léky s účinnou látkou mohou léčit? Je potlačování příznaků nemocí pomocí chemických léků opravdu léčení?
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Léčba informací

198 Kč
158 Kč
Realita není, čím se zdá - 20%
(2x)
Jedním z největších problémů moderní teoretické fyziky je kvantování gravitace, které se snaží propojit tři pilíře moderní fyziky: obecnou relativitu, kvantovou teorii a statistickou fyziku.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Realita není, čím se zdá

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>