Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
sci-fi a fantasy

Země příběhů - Za hranice království - 20%
Pohádkami to jen začalo! Maskovaný muž prchá a Rada víl nevěří, že by pro Zemi příběhů mohl představovat vážné nebezpečí. Alex a Connor se proto opět musí spolehnout sami na sebe a na své nejlepší přátele: Mášenku, Jacka, Červenou Karkulku a Matku Husu.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Země příběhů - Za hranice království

249 Kč
199 Kč
Zloději dýmu - 20%
(2x)

Princezna, zrádce, lovkyně a zloděj. Čtyři hrdinové mají v rukou osud světa. Čtyři národy stojí na pokraji konfliktu. V Brigantsku se princezna Catherine připravuje na politické manželství bez kapky lásky, které pro ni chystá její krutý a ambiciózní otec. padne? Komu se podaří vybojovat si své místo v životě?

sci-fi a fantasy
Ukázky

Zloději dýmu

249 Kč
199 Kč
Zlodějský tanec - 20%
(2x)

Syn předurčený vládnout, zlodějka odhodlaná odkrýt pravdu. Nová série od autorky Kronik pozůstalých  Když zemře král Ballengerovy říše, jeho syn Jase se stává novým vládcem.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Zlodějský tanec

279 Kč
223 Kč
Zmizení Sáry Lindertové - 20%
(3x)
Jednoho podzimního večera vešla bezproblémová studentka Sára Lindertová do metra a víckrát ji nikdo neviděl.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Zmizení Sáry Lindertové

279 Kč
223 Kč
Dračí hrobka - 20%
Jsi Gabriel Knox – elitní důstojník ve službách guvernéra ze Sinotaharu. V zoufalé misi za záchranou severského národa musíš společně s Raywou Signum vyhledat mudrce Beordena Kalonyho.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Dračí hrobka

129 Kč
103 Kč
Nářek mrtvého světa - 20%
Přepadení nelítostnými nájezdníky a pátrání po unesené sestře tě nedobrovolně zavede do Pustiny – drsného světa, o kterém jsi doposud jen slýchával od potulných poutníků v pohodlí rodinného ranče.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nářek mrtvého světa

119 Kč
95 Kč
Jeskyně Tisíce přání - 20%
Jsi Gabriel Knox – elitní žoldnéřský důstojník z nejsevernější provincie lidí na kontinentu. Chlapík jménem Sebb Rilaw, bard a dobrodruh, se vydal odhalit tajemství bájné jeskyně Tisíce přání.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Jeskyně Tisíce přání

129 Kč
103 Kč
Učedník a pyramida Orků - 20%
Fletchera s Ignatiem uvěznila inkvizice pro zločin, jehož se nedopustili. Když pak král chystá výpravu na nebezpečné území orků, povolá i Fletchera. Právě k němu se upírají naděje celého království.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Učedník a pyramida Orků

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 48 položek
<< < 1 .. 3 4 5