Nejprodávanější tituly - březen 2020
pro nejmenší

Objevujeme svět! Louka - 11%
Objevovat, co všechno lze vidět na louce, je s tímto leporelem tak zábavné! Kdo žije v úlu? Kdo tká pavučinu? Kdo má rád lískové oříšky? Kdo má bodliny?
pro nejmenší

Objevujeme svět! Louka

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Farma - 11%
Objevovat svět na farmě s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku.
pro nejmenší

Objevujeme svět! Farma

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Tělo - 11%
Objevovat svět lidského těla s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku.
pro nejmenší
Ukázky

Objevujeme svět! Tělo

224 Kč
199 Kč
Naše zvířátka - 11%
Šestnáct obrázků nejznámějších domácích zvířátek pro nejmenší „čtenáře“.
pro nejmenší

Naše zvířátka

71 Kč
63 Kč
Album naší holčičky - 11%
Z knihy Album naší holčičky si můžete vytvořit originální deníček, který bude vaši holčičku provázet od narození až po první krůčky. Můžete si v něm zaznamenávat všechny důležité události, první slůvka, nejmilejší hračky a oblíbené činnosti.
pro nejmenší

Album naší holčičky

224 Kč
199 Kč
No počkaj, zlodej! - 11%
Fiona je odvážne dievča s nadprirodzenými schopnosťami a bláznivými nápadmi! Na svoje desiate narodeniny Fiona zistí, že má zvláštny dar: dokáže čítať myšlienky druhých ľudí.
pro nejmenší

No počkaj, zlodej!

168 Kč
150 Kč
Pirátská princezna - 11%
Princezna Lara už má života na zámku dost. Kdykoli může, uteče z něj pryč. V přístavu na ni čeká parta pirátů. Společně prožívají ta nejúžasnější dobrodružství – protože Lara je ... Pirátská princezna!
pro nejmenší

Pirátská princezna

178 Kč
158 Kč
Tajný spolek Škorpiona - 11%
Příběh se odehrává v roce 9 našeho letopočtu. Kdo jen poslal otci to tajemné varování před Škorpiony ? Fabia, Titus a poslíček Rufus čirou náhodou přijdou na velké spiknutí. Musí se vypořádat se silnými protivníky, protože Škorpioni mohou i zabíjet...
pro nejmenší

Tajný spolek Škorpiona

196 Kč
174 Kč
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové. Prostřednictvím těchto testů snadno zjistíte úroveň rozvoje svého dítěte.
pro nejmenší

Hádanky pro předškoláky od 3-4 let

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 69 položek
<< < 1 .. 5 6 7