Nejprodávanější Kniha - březen 2020
naučné, obrazové

Karel IV. Únos v Paříži - 11%
Bářino první a nejprodávanější dobrodružství v novém vydání! Bára našla na půdě starý atlas, vůbec přitom ale netušila, jaké skrývá tajemství. Vypravte se s Bárou za Karlem IV.
naučné, obrazové

Karel IV. Únos v Paříži

224 Kč
199 Kč
Montessori - aktivity pro děti - 11%
Knížka je plná nejrůznějších činností pro děti od 4 do 7 let.Zahrnuté aktivity vycházejí z moderního vzdělávacího směru "Montessori" a podporují děti v tom, aby vlastním přičiněním poznaly okolní svět a lépe mu porozuměly.
naučné, obrazové

Montessori - aktivity pro děti

359 Kč
319 Kč
Předcházíme poruchám učení - 11%
Soubor cvičení a pracovních listů pro děti v předškolním roce a 1. ročníku ZŠ.
naučné, obrazové

Předcházíme poruchám učení

194 Kč
172 Kč
Šaty pro Anouk - 11%
Tato série představuje nejmenším tahitskou, španělskou, indiánskou či eskymáckou kulturu. Děti zábavnou formou získají a zpřesní si své představy o cizích zemích a jejich obyvatelích.
naučné, obrazové
Ukázky

Šaty pro Anouk

224 Kč
199 Kč
Co to tady cinká? - 11%
Výslovnost ostrých (C, S, Z) a tupých (Č, Š, Ž) sykavek může činit potíže předškolním, ale i starším dětem. Přetrvávají-li potíže dlouhodobě, je nutné vyhledat pomoc odborníka, který posoudí stav mluvidel dítěte nebo dospělého klienta.
naučné, obrazové

Co to tady cinká?

158 Kč
140 Kč
Hádám, hádáš, hádáme - 11%
Kniha veršovaných hádanek pro děti ve věku 3 až 7 let je doprovázena vtipnými barevnými ilustracemi. V šesti kapitolách najdeme témata: zvířata, ovoce a zelenina, dopravní prostředky, naše tělo a oblečení, věci kolem nás a rostliny.
naučné, obrazové

Hádám, hádáš, hádáme

251 Kč
223 Kč
Hádanky pro předškoláky od 5-6 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové.
naučné, obrazové
Ukázky

Hádanky pro předškoláky od 5-6 let

89 Kč
79 Kč
Písanka 2 – Tahy, čáry - 11%
Procvič si tahy. Procvič si čáry. V tomto pracovním sešite najdete spoustu cvičení od těch úplně nejjednodušších až po ty složitější na procvičování tahu, čar a psaní písma. Sešit je určen pro děti z prvních tříd.
naučné, obrazové

Písanka 2 – Tahy, čáry

35 Kč
31 Kč
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové. Prostřednictvím těchto testů snadno zjistíte úroveň rozvoje svého dítěte.
naučné, obrazové

Hádanky pro předškoláky od 3-4 let

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 79 položek
<< < 1 .. 6 7 8