Nejprodávanější tituly - březen 2020
romány

Sestry Springovy
Děvčata Springova vyrůstají na vojenské základně v New Orleans. Každá ze sester je úplně jiná a všechny dohromady představují živelnou pohromu.
romány

Sestry Springovy

269 Kč
Slzy od smíchu
(1x)
Když Anežce děda v dětství říkal, že příležitost se má chytit za pačesy, vzala si to k srdci. Humoristický román o tom, že zkusit se má všechno.
romány

Slzy od smíchu

206 Kč
Svatba v Paříži
Před deseti lety se ho musela vzdát. Teď ji zve na svatbu s jinou. Do Paříže…
romány

Svatba v Paříži

332 Kč
Vzdor
(1x)
Lucinda je nešťastně zamilovaná do bezohledného sira Blakelyho, zatímco její sestra Briana čeká dítě s chudým pachtýřem Rorym.
romány

Vzdor

296 Kč
Začít znovu
(2x)
Allie Harperová se kvůli studiu stěhuje do Woodshillu a touží po jediném – začít znovu od začátku. Proto se jí úplně nelíbí, když jí nezbyde nic jiného než spolubydlet s arogantním grázlíkem.
romány

Začít znovu

359 Kč
Dopis
(3x)
Román, který uchvátil miliony čtenářek po celém světě. Příběh, který nám připomíná, že i v naší nejtemnější chvíli stále hoří plamínky naděje.
romány
Ukázky

Dopis

297 Kč
Karibská láska
Rychlá rozhodnutí patří k životu. Koupíte letenku na karibský ostrov Curaçao a za několik hodin trávíte čas s mužem, se kterým se vidíte úplně poprvé osobně. Brzy se stanete ostrovankou.
romány
Ukázky

Karibská láska

159 Kč
Malé ženy
Stydlivá Bety, mírná Meg, přidrzlá Amy a odvážná Jo: Malé ženy v klasickém románu Louisy May Alcottové jsou čtyři sestry, které společně s jejich matkou očekávají návrat otce z války a zároveň prožívají každodenní radosti i starosti.
romány

Malé ženy

359 Kč
Na ostří nože
(3x)
Román Na ostří nože je vyzrálou ukázkou Maughamova umění. Je to příběh mladého Američana Larryho Darrella, který se jako letec dobrovolně účastnil první světové války.
romány
Ukázky

Na ostří nože

357 Kč
Nedokonaný čas
Románová tvorba Bronislawa Wildsteina není českým čtenářům neznámá, a to díky překladu titulu Údolí nicoty (2008, česky Pulchra, 2010), příběhu novináře, který se v postkomunistickém Polsku pokouší rozplést síť zrad a intrik.
romány

Nedokonaný čas

539 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 104 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 11 > >>