Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
česká

Případ zrazeného krále
Příběh se odehrává roku 870 a zachycuje skutečný příběh zrady velkomoravského vládce Rastislava jeho synovcem Svatoplukem.
česká
Ukázky

Případ zrazeného krále

179 Kč
Řeka bohů II. - 20%
Rok pro celosvětovém úspěchu románu Řeka bohů připravil mistr afrických příběhů Wilbur Smith pokračování bestselleru pod názvem Řeka bohů II – Sedmý pergamen. Mezi oběma ztvárněnými příběhy však uplynuly čtyři tisíce let.
česká
Ukázky

Řeka bohů II.

319 Kč
255 Kč
Seržant - 20%
(1x)
Voják z trestné jednotky chycený v osidlech hrátek mocných. V okamžiku, kdy nebojuje jen sám kvůli sobě, přestávají platit veškerá tabu, hlavně sálají žárem a realita se chvěje v magických smrštích.
česká
Ukázky

Seržant

139 Kč
111 Kč
Skleněný vrch
(2x)
Skleněný vrch Františka Niedla má rozhodně ambice stát se knihou roku, a to nejen díky ději, který občas připomíná jízdu na horské dráze.
česká
Ukázky

Skleněný vrch

189 Kč
Smrt expremiérky
Další případ soukromého detektiva Stanislava Berky, bývalého kapitána brněnské kriminálky, začíná mírumilovně v jihomoravské vesnici Hrádek.
česká
Ukázky

Smrt expremiérky

169 Kč
Smrt z minulosti
Další případ soukromého detektiva Stanislava Berky, kdysi šéfa jihomoravské krajské mordparty, začíná objevením bizarně zavražděné ženy, bývalé prokurátorky, v brněnské Kamenné kolonii.
česká
Ukázky

Smrt z minulosti

169 Kč
Soukromí Milady Horákové - 20%
Soukromí Milady Horákové je po díle Rodokmen a soukromí TGM druhou nejvýraznější knihou historičky Michaely Košťálové týkající se velkých osobností první Československé republiky.
česká
Ukázky

Soukromí Milady Horákové

149 Kč
119 Kč
swingeři.cz - 20%
Už jste zažili vzrušující plánování, složité domlouvání a někdy i příjemné zakončení swingers párty? Pak se při čtení této knihy, psané s autorce vlastním humorným nadhledem, zaručeně pobavíte.
česká
Ukázky

swingeři.cz

195 Kč
156 Kč
T. G. Masaryk a jeho c.k. protivníci - 20%
Kniha vychází u příležitosti stého výročí vystoupení T. G. Masaryka v sále Reformace v Ženevě dne 6. července 1915, jímž poprvé veřejně deklaroval požadavek vzniku samostatného československého státu.
česká
Ukázky

T. G. Masaryk a jeho c.k. protivníci

180 Kč
144 Kč
Třetí přístav
Revoluční změny po roce 1789 obrátily život naruby nejen ve Francii. Stefanie a Hermína, dvě sestry, které musely po Francouzské revoluci uprchnout ze země, se marně pokoušely najít azyl u příbuzných v Itálii.
česká
Ukázky

Třetí přístav

189 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>