Nejprodávanější tituly - duben 2020
světová

Černý trikot
Profesionální závodník s vojenskou minulostí je členem jednoho z týmů na Tour de France.
světová

Černý trikot

332 Kč
Deník knihkupce
(2x)
Shaun Bythell si založil knihkupectví, ale chodili mu tam lidé. Malebné městečko na pobřeží a desítky tisíc všemožných knih na skladě, co by si člověk mohl přát víc? Jsou tu bohužel ještě zákazníci, ten nejhorší mor na světě.
světová

Deník knihkupce

318 Kč
Děti holocaustu
Skutečné příběhy „dětí holocaustu“ představují strhující životní osudy devíti židovských dětí, které musely přežít hrůzy holocaustu po celé Evropě.
světová

Děti holocaustu

269 Kč
Dobyvačné armády
(1x)
Cyklus temných fantasy příběhů, který vzešel ze spolupráce scenáristy Jeana-Pierra Dionneta s kreslířem Jeanem- -Claudem Galem, se odehrává ve fiktivním barbarském dávnověku.
světová

Dobyvačné armády

538 Kč
Doktor Spánek
(1x)
Stephen King v knize Doktor Spánek navazuje na svůj předchozí román Osvícení, takže se opět setkáme se známými hrdiny. Malý Danny dospěl a přes svá dobrá předsevzetí se vydal v otcových stopách alkoholismu a záchvatů zuřivosti.
světová

Doktor Spánek

450 Kč
Doktor Živago
(1x)
Tento snad nejslavnější román ruské literatury 20. století vyšel poprvé r. 1957 v Itálii, až r. 1988 v SSSR a u nás oficiálně r. 1990. Pasternakovi (1890-1960) byla r. 1958 udělena Nobelova cena, kterou však byl donucen odmítnout.
světová

Doktor Živago

539 Kč
Dotkni se mě, lásko
"Zuzana se je přesvědčená, že už ji žádná láska nečeká. A přitom ji má přímo vedle sebe…"
světová

Dotkni se mě, lásko

296 Kč
Duch domu Ashburnů
(4x)
O tomto domě se šířily podivné zvěsti bezmála sto let. Jeho majitelka, Edith, odmítala nechat kohokoli vstoupit dovnitř a nedaleké městečko navštěvovala jen málokdy. Po její smrti zdědila dům její jediná příbuzná, Adrienne.
světová

Duch domu Ashburnů

314 Kč
Einstein
(2x)
Nová monografie největšího vědce za posledních sto let – Alberta Einsteina – se opírá o exkluzivní dokumenty a informace z rodinného archivu.
světová

Einstein

314 Kč
Emisar
(2x)
Dystopická sci-fi novela oceňované japonské spisovatelky žijící od roku 1982 v Německu. Autorka přináší vizi rodné ostrovní země, která se uzavřela před ostatním světem. Veškeré cizí vlivy a jazyky byly postaveny mimo zákon a staly se nežádoucími.
světová

Emisar

201 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100